Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 maja 2005, 10:17

Teraz czytałem że Pogon ma jakieś wonty :?: Powtórka mecz :roll: Ptak i najlepszy atak ligi :!: Emigracja z Urugwaju ludzi do przenicy :!: Śmiech na sali Pogoń sie żali...

Mecz sprzedany :?: Kupiony :?: a może Pogoń bez Jaj :?:

Śmieszy mnie to z tego co pamietam to ten klub staje sie pośmiewiskiem ligi z cały szacunkiem ale kto nie grwi z pana Ptaka i Pogońi :?: Mój koleś mówi na ten zespół nie Portowcy a "Rybacy" :!: Bo jak widze Adiego - Milara czy wcześniej Adriano [najlepszy atak ligi :roll: ] to chyba oni przypłyneli kutrem z rybakami i szykaja azylu :!: Oby sie sejm wzią za emigracje bo coraz wiecej tego ....

Adi :?: Pulpecik jakich mało. Radek go zachaczy :!: i karny o.k -- Ale jak sie w lidze próbuje wymusić z 5 razy to w pucharze beda już upszedzeni :!: W sumnie w lidze 1:1 i reka Milara przy bramce dla Pogoni teraz 1:0 :D

Przeciesz to jest takie gadanie jak ktoś oglada mecze Białej Gwiazdy w lidze to wie że nie kiedy Wisła gra przeciwko 12. Bo sedzie musi dać szanse rywalą ... Żeby nie było 6:0

Teraz Wisła gra na Legią. Piszecie 3:0 :roll: No Piwus szkoda że Rzeźniczak nie zagra na defensywnym bo znów by płakał po czerwiani :!: Kaczor nie chciany zawodnik a jest najlepszym graczem legi :!: Nikt mu teraz nie dorówyje formą....

Ale Wisła bedzie świetować na Legi z trzech powodów. Bo chce :! i bo może :!: i bo Im sie należy :!

Wróć do „Polska”