Kamil pionier. Prawica byla gnebiona na forum przyszedl Kamil postawil tame zepchnal lewice do podziemi. Zmienil oblicze ziemi tej ziemi.Kamil232 pisze:Przez laty przyzwyczaiłeś się na tym forum, że jesteście w wiekszości, udawało ci się z forumowymi kompanami przekrzykiwać mających inne poglądy i miałeś pewność że za ataki ad personam w stronę prawicowej braci nikt Cie nie wytyka palcami, tylko im to się wypomina. Zupełnie jak w tej chwilii w mediach. Ale poźnej pojawiłem się ja, przetarłem szlaki i inni też przestali się bać tej waszej wiekszości, która innych zakrzycza. Każdy widzi, że jesteście bandą hipokrytów, którzy innych by atakowali i używali sobie po nich, a jak wam się odpowie równie mocno to zaczyna się płacz.
Masz odwrotnie proporcjonalne ego do swojej wiedzy.
Uzywasz slow ktore w danej sytuacji nie pasuja a gdy zwracam ci na to uwage zaslaniasz sie sarkazmem.
Zobaczyles gdzies lacinska sekwencje przemyciles ja do tego posta i odsylasz mnie do google. Madrala
Jednym z twoich dodajmy licznych problemow jest przerost formy nad trescia co skutuje bardzo dlugimi postami. Drugim ze wplatasz do tego jakies watki osobiste i opowiadasz o sobie jakby to kogos obchodzilo. Wlasnie wtedy walanales podobnego posta i celnie to podsumowano cytuje "[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?"Kamil232 pisze:Nie dawno w innym temacie jakieś rupiecie czy heldery, zaczęły uderzać we mnie ad personam, na temat mojego życia seksualnego, towarzyskiego itd. itp. Co zrobił wówczas pan Chłopaczek? A no wbił i dał ikonę "". Wówczas te ataki ad personam mu nie przeszkadzały, wówczas klaskał uszami. Oto cały obraz tego pożal się boże moralisty.
To bylo bardzo zabawne. Ogranicz swoja grafomanie to wszystkim wyjdzie to na dobre.
Kamil232 pisze:Nic więcej niż to co wyżej nie mam do powiedzenia. Każdy ma prawo zmienić poglądy i nikomu nie można tego odmawiać. Jest takie ładne powiedzenie Łacińskie Hominis est errare, insipientis in errore perseverare (pewnie nie kumasz, cóż zajrzyj na google, przyda Ci się, może przy okazji trafisz na inne ciekawe strony w których zdobędziesz trochę wiedzy).
Kamil232 pisze:Czy Palikot zmienił tylko poglądy gospodarze? wtf?Masz rację porównanie go do Palikota to żenada, bo mało kogo da się do niego porównać. To jest taki książkowy przykład "zmiany" poglądów dla celów koniunkturalnych i w wiarygodność tej zmiany mogą tylko wierzyć ćwierćinteligenci.
Zadziwiajaco jak latwo ci przyszla proba usprawiedliwienia Piecha. Nawet jednego zlego slowa na niego nie napisales. Tylko bajdurzenie o tym ze kazdy ma prawo sie zmienic i nie odbierajmy nikomu tego prawa. I zaslanianie Piecha piersia Palikota. Spodziewalem sie ze twoja zero-jedynkowa moralnosc jest troche na pokaz mimo wszystko nie spodziewalem sie ze jest tak mialka i plytka. To troche rzuca swiatla na sposob prowadzenia z toba polemik i w ogole ich sens.Kamil232 pisze:No jasne. Nawet nie wiesz co było powodem zmiany tej poglądów, nie doszukałeś tego, ale cóż sądzisz, że znalazłeś maczuge na przeciwników, więc używasz tego przykładu, żeby pokazać naszą rzekomą hipokryzję.
O tyle o ile masz jakies tam pojecie o polityce bo sie nia interesujesz i dyskusje na ten temat jako tako mona z toba podjac to jezeli chodzi o dyskusje na tematy swiatopogladowe niewiele masz do zaoferowania.
Widze ze dyskusja staje sie powazna. Hax i odgrzewamy twoje najlepsze przeboje. Pare ich bylo.Kamil232 pisze:Nie. Ale chciałem tylko pokazać, że te twoje nawoływania o rzeczową dyskuje w tym temacie to brednie. Brakuje ci na tym forum starego kurwidołka, w postaci tego tematu, w którym mogłeś brylować i swoje brednie wypisywać, słysząc tylko: celnie chłopaczku, masz rację, jak zwykle kapitalnie. Teraz jest tutaj wiekszość która co najwyżej może parsknąć śmiechem na twoje wywody i dlatego wyraziłeś swój żal co się stało z tym tematem. Rzeczowej dyskusji nigdy nie prowadziłeś i jej nie umiałeś prowadzić, bo poza marnymi kpinami nic nie prezentujesz i nie potrafisz zaprezentować, bo do tego trzeba mieć odrobiny wiedzy. A i nawet te twoje drwiny są marne jak marne są polskie folie co było widać w momencie twoich kpin na temat roli Kościoła za zaborów. Struszyłeś piórka tutaj i na haxie, gdzie niby tego uczą, w gimnazach Katolickich, w których niby ksiażka/podręcznikach? Dawaj screeny, no gdzie te screeny. A jak dostałeś i dałem jasny przykład, że tego uczą w normalnych gimnazjach, to podkuliłeś jajca i zacząłeś obracać dyskusje, że niby moja wiedza to tylko gimnazjum, pogrążając się jeszcze bardziej bo przecież 5 minut wcześniej pisałeś, że w gimnazjach tego nie uczy się.
Asensowny wywod o mnie i wracanie do dyskusji o ksiazkach w gimnazjum gdzie czarno na bialym udowodnilem ci ze pisales brednie jakoby kler uratowal polskosc?
Jestes prawdziwym prawicowcem porazke wywieszasz na sztandar i sie z nia obnosisz.
Masz racje jezeli lekarz bedzie byle jaki to moze tak powiedziec.Kamil232 pisze:Zarodek to człowiek. Wystarczy spytać byle jakiego lekarza co widzi pod mikroskopem dzien czy dwa po zapołodnieniu przez pleminka komórki jajowej.
Pomijam juz ze zarodek to nie czlowiek. Rozbij jajko i zrob z niego piers z kurczaka.Kamil232 pisze:Tak więc w przypadku tym powstaje 8 zarodków, czyli malutkich ludzi, którzy gdy je się umieści w macicy po 9 miesiącach przyjdą na świat i będą normalnie płakać, rzuszać rączkami i nogami, odychać.
Nie uważam, wieć, żeby należało zabijać 7 ludzi, żeby mógł przyjść na świat jeden.
A co sie stanie z zarodkami ktore nie zostana umieszczone w macicy bo in vitro bedzie zakazane? Po paru latach zaloza im szkole i profile na fejsie czy jak to bedzie?
Doskonale dedykujesz. Nie nalezy rowniez leczyc chorob i w ogole zlikwidowac sluzbe zdrowia. A jezeli ja zostawic to tylko dla niewierzacych. Wierzacy nie powinni z niej korzystac coby szybciej mogli obcowac ze swoim stworca.Kamil232 pisze:Mówisz, że selecja naturalna jest czymś normalnym i wskazanym. Oho w takim razie uważasz również, że nie należałoby ratować dzieci które przyjdą zbyt wcześnie na świat i są za słabe na przeżycie bez inkubatora tak? No bo przecież skoro są za słabe zbyt wczesnie przyszły na świata to cóż selekcja.
Dalej chorych dzieci, które przyjdą na świat i np. ich organizm nie zaczyna nabywać odproności również nie należy ratować. Cóż selekcja, skoro są słabe nie potrafią sobie poradzić po wyjściu z macicy, ich problem, niech umrą? Dobrze dedukuje?
Musisz dostrzec roznice miedzy dzieckiem chcianym a niechcianym. Chciane to sa te z in vitro niechciane to takie ktore kobieta chce usunac. Zapamietaj to sobie pozwoli ci to nie traktowac obcych dzieci tak przedmiotowo.Kamil232 pisze:HIMALAJE OBŁUDY. Zwolennika aborcji, nagle obchodzi, że będzie mniej dzieci? Nawet nie wiem co napisać, bo brakuje słów, żeby oddać to co teraz zaprezentowałeś. Nie przeszkadza Ci, że morduję się miliony dzieciaków poprzez skrobanki, ale przeszkadza Ci, że przez to, że nie ma in vitro, jest za mało dzieci i bolejesz nad tym. .
Mnie nie obchodzi ogolna ilosc dzieci. Co ja ZUS jestem? Duzo bardziej jestem zainteresowany ludzkim szczesciem. Prawica podobnie jak kosciol jest szczesliwa gdy narzuci ogolowi swoje spojrzenie na swiat. Ja bylbym troche bardziej szczesliwy w swiecie gdzie kazdy decyduje o sobie dzieci sa chciane a rodzice je chca.
Przeciez moga sie zmienic i nie bedzie to "polityczne" ani "koniunkturalne". Nie nalezy im dac drugiej szansy? Jak komus kto "zamordowal tysiac malutkich nienarodzonych dzieci"?Kamil232 pisze:Typowy kretynizm dla lewactwa(podobny zresztą jak choćby z przeciwnością wobec kary śmierci. Zbrodniarzy nie należy wieszać, no bo jak to tak prawa człowieka i w ogóle. Ale dzieciaki nienarodzone dawaj im prawa żadne nie przysługują)
Niektorzy chca miec wlasne dziecko. Urodzone przez siebie ktore ma czesciowy kod genetyczy rodzicow.Kamil232 pisze:To samo ze szcześliwymi rodzinami. Sprawa jest prosta, zamiast nawoływać do mordowana nienarodzonych dzieci, niech te laski oddają niechciane dzieciaki do adopcji, wówczas Ci którzy nie mogą mieć dzieci, a kochają je będą miały kim się zaopiekować.