Na którymś patchu kupiłem go za grosze do mojego Montpellier. Chcieli się go pozbyć w Realu, a był do gdzieś dopiero 2-3 sezon.THEMANIEK pisze:Real ma swietna szkolke, kupilem od nich wielu pilkarzy, jeden z obroncow jest juz genialny w wieku 19 lat... a u mnie jest rezerwowym... fakt faktem niewielu jest lepszych na swiecie od Otamediego, Hummelsa czy Ranocchi.
Varane to zabijaka i predzej kupisz Messiego niz jego. Nie znam kolesia ktory by go kupil. Chyba najlepszy obronca w grze. Duzo jest dobrych, ale jego staty podbijaja do geniusza.
Co do pilkarzy ktorzy sa w Barcie i Realu... oni po prostu musza sie zestarzec, niektorzy jak Di Maria, Tiago itp po prostu odchodza bo sklad jest za mocny, a w innych druzynach z miejsca sa najlepszymi na swoich pozycjach.
Puyol ostatnio jak gralem z Barca w finale LM, mial 38 lat, gral caly sezon rowno w pierwszym skladzie i o dziwo byl jednym z najlepszych ciagle... Bartra wyceniany na 18 mln euro juz. Hiszpancy obroncy o dziwo maja ogromny potencjal... San Jose,Bartra, po jednym bardzo dobrym obroncy w Athletic i Atletico, i swietny w Sociedad... BTW napastnika mlodego tez maja swietnego.
Ja mam jeszcze jedno niespelnione marzenie, nigdy nie mialem M'vili ... nigdy nie moge go dostac !! u mnie ciagle gra w Rennes ! i podpisal kolejny debilny kontrakt po ktorym nie mysli sie rozstac ze swoim niezdatnym klubem.
Jako ciekawostka dodam ze Ronaldo pogrywa w City z Suarezem a i tak dalej nie moga zlamac ManU