A jakie sformulowanie tutaj pasuje?Boromir pisze: Wypowiadałem się tu o in vitro? Przed czym ja go bronię? Mówię, że nie zabił tych noworodków? On sam tak mówi, że nie zabił? Chwalę go za to? Stwierdzam jedynie, że sformułowanie himalaje hipokryzji jak dla mnie tu nie pasuje.
Pan Piecha nie musi nikogo przepraszac i to tez nie jest proba jego obrony tak?Boromir pisze:A kogo ma prosić o wybaczenie? Ciebie? Mnie? Te matki, które u niego dokonywały aborcji? Przecież to bez sensu. Gdyby w tym wywiadzie zaczął przepraszać te matki to byś dopiero nazwał szczytem hipokryzji, już nie Himalajami ale Mauna Kea hipokryzji.
Przepraszac to powinien wszystkich jak leci zaczynajac od swojego proboszcza i rodzicow ktorzy pewnie nie tak go wychowali a konczac wlasnie na tych niedoszlych matkach. Prosic o wybaczenie powinien wszystkich ze szczegolnym uwzglednieniem tych dzieci ktorym nie bylo dane zaznac dotyku slonca na twarzy bo je wyskrobal. Dobrze mowie?
Widzisz jaki cynik? Na pewno zdawal sobie sprawe co skrobie. Z dystansem bym podchodzil do jego oswiadczenia ze w alkoholizm popadl z tego powodu. Znam pare osob ktore nie zabijaly dzieci a tez maja problemy z piciem.Boromir pisze:... a w 2001 został posłem PiS. Dość długofalowy projekt, ale się opłaciło. Hipokryta Piecha czekał 17 lat, żeby się oczyścić z morderstwa, ale w końcu udało mu się wstąpić do PiS i dzięki temu jest teraz niczym biała kartka.
Smutne ze taki czlowiek moze sie ogrzewac w blasku Jaroslawa Kaczynskiego ktorego wy mozecie podziwiac tylko z daleka.