Że przejrzał na oczy.Chlopaczek pisze:A jakie sformulowanie tutaj pasuje?
Najpierw to w ogóle napisz, przed ja mam go bronić, bo chyba się nie rozumiemy. Co do przepraszania. Sformułowanie przepraszam, po tym co robił, w mediach byłoby żałosne i, moim zdaniem, bardzo naciągane. Dużo bardziej do mnie trafia to, że aktywnie działa na rzecz pro life niż puste przepraszam.Chlopaczek pisze:Pan Piecha nie musi nikogo przepraszac i to tez nie jest proba jego obrony tak?
Przepraszac to powinien wszystkich jak leci zaczynajac od swojego proboszcza i rodzicow ktorzy pewnie nie tak go wychowali a konczac wlasnie na tych niedoszlych matkach. Prosic o wybaczenie powinien wszystkich ze szczegolnym uwzglednieniem tych dzieci ktorym nie bylo dane zaznac dotyku slonca na twarzy bo je wyskrobal. Dobrze mowie?
Taaa, o niczym innym, my, polscy faszyści, nie marzymy jak ogrzewanie się w blasku lidera partii, której do prawicy może i najbliżej spośród wszystkich partii, ale jednocześnie bardzo daleko...Chlopaczek pisze:Smutne ze taki czlowiek moze sie ogrzewac w blasku Jaroslawa Kaczynskiego ktorego wy mozecie podziwiac tylko z daleka.