Pominalem tez wiekszosc jawnych idiotyzmow i to o lewackich ksiazeczkach ktorego to wyrazenia ostatnio naduzywa.
O Panu Piechu juz powiedzialem co mialem do powiedzenia. Nic wiecej tu raczej nie wniose i widze ze Kamil podobnie - wylacznie pokretne tlumaczenia.
Ciesze sie ze moje wywolanie osoby pana Piechy pozwolilo paru prawicowym userom ujawnic ich wybiorcza moralna plytkosc.
http://www.pilka.pl/forum/kultura-polit ... ml#p638845Kamil232 pisze:Zacząłem wywód, że NAWET w książkach do gimnazjum jest napisane o roli Kościoła w ocalaniu Polskości. Rozumiesz słowo NAWET.
Przeczytaj sobie co napisales. Na nastepnej stronie napisalem ze nie przypominam sobie zeby w szkole uczyli szerzej o roli kosciola podczas zaborow. Wtedy ty wkleiles mi te nieszczesne dwa akapity z ksiazki do gimnazjum. Jeszcze z wielkiej łaski (specjalnie w tym slowie uzyje polskiej litery zeby ci sie nie skojarzylo). Screnny dokladnie pokazujace to o czym mowilem. Ze a) odleciales piszac o ocaleniu polskiej kultury przez kosciol podczas zaborow b) w szkole rola kosciola podczas zaborow nie byla szerzej omawiana.
Pewnie i tak nie przyjmiesz tego do wiadomosci. Napisz w swoim stylu o himalajach hipokryzji ataku ad personam i o tym jak prowadze tutaj krucjate. Jezeli masz na mysli ze probuje ci wskazywac pewne oczywistosci jak krowie na rowie to faktycznie niose swoj krzyz.
Zapytalem mojego dentyste i lekarza pierwszego kontaktu. Powiedzieli ze homoseksualistow jest 6% i te twoje badania sa nic nie warte. Wierze bardziej polskim lekarzom niz kanadyjskimKamil232 pisze:Pardon, bo Grzesiu sprzed komputera, ma większą wiedzę o pederastach od Lekarzy, którzy prowadzili badania na nich. Klasyka tematu. Ty jakieś badania zrobiłeś, prócz tych na sobie?
Prosze uprzejmie zebys nie kradl moich tekstow. Robisz to juz kolejny raz. Tym razem z zaczadzeniem. Fajne slowo nie? Nie boisz sie ze upodobnisz sie do mnie? A moze chcialbys byc takim prawicowym mna? To musisz naprawde ostro nad soba popracowac.Kamil232 pisze:To jest właśnie przykład tego lewackiego bełkotu z ksiażeczek , który zaczadziły mózg.
Nie napisalem ze nie slyszalem tylko ze sprawa nie jest dobrze zbadana i w krajach w ktorych aborcja jest legalna nie ma takiego problemu. Zapewne sa to przypadki marginalne. Naucz sie czytac i wyciagac odpowiednie wnioski ze slowa pisanego.Kamil232 pisze:Dalej zdarza się, że kobiety wpadają w depreje po urodzeniu dziecka, ale po usunięciu nie słyszałeś. MISZCZ. W takim razie idź zbawco walcz, żeby w ogóle dzieci się nie rodziły, bo kobiety nie będą wpadać w depreseje![]()
Nie chce miec i nie chce urodzic. Nie chce oddawac do adopcji. Proste jak drut.Kamil232 pisze:Co do tego, że ktoś nie chce mieć dziecka. Pisałem już setki razy. Niech odda do adopcji. Wówczas zniknie problem wychowywania dziecka którego się nie chciało. Ale i tak tylko margines oddaje takie dzieci, w 95% przypadków matka jak zobaczy swoje dziecko po urodzeniu, to niech chcę go odstępować na krok. Ileż to razy zdarzało się, że surogatki mimo tego, że ustawiły się, że oddadza dziecko to go oddać nie chciały.
A liczbe 95% zapewnie wziales z kosmosu albo od znajomego okulisty.
Napisze ci cos co moze podziala ci na wyobraznie. Daj sie wyjebac w dupe i sprobuj przez 9 miesiecy donosic te sperme w srodku. Nic sie z tego nie urodzi ale podzielisz sie potem z nami jakie to uczucie.Kamil232 pisze:A czy dziecko powstałe w wyniku gwałtu jest jakiś gorsze czy co? Czemu niby nie ma prawa żyć? Jeśli kobieta nie potrafi patrzeć na nie jak na swoje, bo w końcu połowa to jest ona, to niech również odda do adopcji. Nie trzeba go od razu zabijać.
To decyzja kobiety czy chce przez 9 miesiecy czuc jak w brzuchu rosnie jej owoc gwaltu. To z pewnoscia nie jest przezycie mogace wpedzic w stan depresyjny wiec nie ma sensu sie litowac i probowac oszczedzic kobiecie tego typu przezyc. Zamknij jape i donos. Nie chcemy zebys miala traume z powodu syndromu poaborcyjnego chcemy twojego szczescia. A tak w ogole to do garow poki jeszcze mozesz.
Musze powiedziec ze jestem niezmiernie dumny. Jezeli Kamil umieszcza moja "teorie spiskowa" wsrod 5 najlepszych to musi byc tak dobra ze zapewne prawdziwa. Z tego miejsca dziekuje i pozdrawiam.Kamil232 pisze:Jako miłośnik teorii spiskowych, ta trafia do mojego top 5 wsród tych najgłupszych.