Kolejny popis hipokryzji. Pominąłeś wszystkie kwestie w których rzekomo skupiam się na tobie, a calutki ten post jest skupiony na atakach o mnie. Praktycznie nic na tematy o których dyskutowaliśmy poza końcówką. Wiekszość tego co tam pisałem o tobie to były poboczne sprawy dodawane do głównych wątków w celu wzmocnienia przekazu. Więc gdybyś rzeczywiście chciał tylko opuścić fragmenty gdzie o tobie pisałem, to byś się do nich odniósł. Ale jak to zwykle bywa u ciebie używasz pieknych frazesów o zbyt niskim poziomie dyskusji, czy o atakach ad personam by przykryć swoją niekomptencje.Zdecydowalem sie nie odpowiadac na fragmenty w ktorych Kamil skupia sie na mojej skromnej osobie stosujac zapewne nieswiadomie przeniesienie swoich ulomnosci na mnie. Pamietaj Kamil ze proba przyklejenia wlasnych brakow i wad innej osobie nie znaczy ze sie ich wyzbedziesz. To niemile i przygnebiajace.
Pominalem tez wiekszosc jawnych idiotyzmow i to o lewackich ksiazeczkach ktorego to wyrazenia ostatnio naduzywa.
O Panu Piechu juz powiedzialem co mialem do powiedzenia. Nic wiecej tu raczej nie wniose i widze ze Kamil podobnie - wylacznie pokretne tlumaczenia.
Ciesze sie ze moje wywolanie osoby pana Piechy pozwolilo paru prawicowym userom ujawnic ich wybiorcza moralna plytkosc.
Co do tego powyżej, to cóż być może ty używasz tego forum do leczenia swoich kompleksów i przenoszenia swoich ułomoności na innych. Wskazywałoby na to ilość lat i czasu ile tutaj już siedzisz i prowadzisz swoje krucjaty.
Co do Piechy to każdy normalny skumał i przenalizował sobie jego zmianę. Każdy widzi, że masz moralność 2 latka który bez wgłebnia się w szczególy patrzy na takiego Pieche i Palikota i mówi ooo jeden i drugi zmienili poglądy, więc jeden i drugi to hipokryta.
Po pierwsze na forum nie ma twojej napinki z haxa, więc do końca nie wygląda tak to zabawnie. Ale i tak jest wystarczająco. Nie wiem co rozumiesz szerzej omawiana. Szerzej to 15 minut godziny lekcyjnej, a może 20, a może 2 godziny lekcyjne? Faktem jest, że przynajmniej był tu jeden z głównych wątków w temacie Germanizacja Ziem Polskich i Rusyfikacja. Więc brednią są twoje kwestie, że nie było to szerzej omawiane. Teraz się będziesz bronił, że chodziło Ci oto, żeby było na to przeznaczone wiecej niż 15 minutPrzeczytaj sobie co napisales. Na nastepnej stronie napisalem ze nie przypominam sobie zeby w szkole uczyli szerzej o roli kosciola podczas zaborow. Wtedy ty wkleiles mi te nieszczesne dwa akapity z ksiazki do gimnazjum. Jeszcze z wielkiej łaski (specjalnie w tym slowie uzyje polskiej litery zeby ci sie nie skojarzylo). Screnny dokladnie pokazujace to o czym mowilem. Ze a) odleciales piszac o ocaleniu polskiej kultury przez kosciol podczas zaborow b) w szkole rola kosciola podczas zaborow nie byla szerzej omawiana.
Pewnie i tak nie przyjmiesz tego do wiadomosci. Napisz w swoim stylu o himalajach hipokryzji ataku ad personam i o tym jak prowadze tutaj krucjate. Jezeli masz na mysli ze probuje ci wskazywac pewne oczywistosci jak krowie na rowie to faktycznie niose swoj krzyz.
I nigdzie nie pisałem, że Kościół jako jedyny obronił Polskość, tylko, że odegrał duża rolę i to screeny też ukazują, choćby stwierdzeniami, że Ksieża byli wzorami postawy patriotycznej dla Polaków.
A o twoim zaskoczeniu i świadomości kompromitacji, świadczy śledztwo które przeprowadzałeś na haxie, w celu dowiedzenia się roku wydania i wydawnictwa które wydało podręcznik. Nie dowierzania było tak wielkie, że aż podejrzewałeś, że zmanipulowałem podręcznik. he he he.
Marna kpina jak zwykle. Oto lista lekarzy którzy wykonywali badanieZapytalem mojego dentyste i lekarza pierwszego kontaktu. Powiedzieli ze homoseksualistow jest 6% i te twoje badania sa nic nie warte. Wierze bardziej polskim lekarzom niz kanadyjskimJezeli chcesz zasiegne jeszcze jezyka u przelozonej pielegniarek.
Rozumiem, że oni się nie liczą. No bo przecież ktoś kto ukończył studia medyczne(każdy wie, że żeby je skończyć trzeba liznąć każdej dziedzyny medycyny) to głupol, nie to co etycy i "intelektualiści" sprzed komputera z mieściny spod granicy Czeskiej. Badania na temat homoseksualizmu mogą wykonywać tylko etycy o lewicowym światopoglądzie, bo nikt inny się nie liczy.dr med. John Shea (radiolog)
dr med. John K. Wilson (kardiolog)
dr med. Paul Ranalli (neurolog)
dr med. Christina Paulaitis (lekarz rodzinny)
dr med. Luigi Castagna (neurolog dziecięcy)
dr med. Hans-Christian Raabe (intenista)
dr med. W. André Lafrance (dermatolog)
he he he. Ty wiesz co łaskawie napisz mi które jeszcze słowa wymyśliłeś, żebym wiedział co mogę mówić, a co nie.A może w ogóle język polski wymyśliłeś i muszę się przerzucić na Angielski?Prosze uprzejmie zebys nie kradl moich tekstow. Robisz to juz kolejny raz. Tym razem z zaczadzeniem. Fajne slowo nie? Nie boisz sie ze upodobnisz sie do mnie? A moze chcialbys byc takim prawicowym mna? To musisz naprawde ostro nad soba popracowac.
Widać, że w swoim pieniactwie i frustracji zapominasz nawet co tutaj piszesz. W sumie to by pasowało, bo te wszystkie twoje posty trzymają się tak kupy jak słynne przemówienie Piechniczka. A więc zacytujmy.Nie napisalem ze nie slyszalem tylko ze sprawa nie jest dobrze zbadana i w krajach w ktorych aborcja jest legalna nie ma takiego problemu. Zapewne sa to przypadki marginalne. Naucz sie czytac i wyciagac odpowiednie wnioski ze slowa pisanego.
Chłopaczek pisze:Nie slyszalem zeby w krajach w ktorych aborcja jest legalna i idzie w dziesiatki/setki tysiecy pojawil sie problem syndromu poaborcyjnego.
Ja mam dla ciebie taką radę dopóki nie będziesz przyswajał słów które przenosisz na klawiaturę, to daruj sobie pisanie na niej.
Proste jak drut jest to, że jak ktoś nie potrafi się uprawiać seksu to niech go nie uprawia, a nie potem płaczę, że są konsekwencje tego. Już to wspominałem powyżej co ominąłeś. Każdy niech odpowiada za to co robi.Nie chce miec i nie chce urodzic. Nie chce oddawac do adopcji. Proste jak drut.
A liczbe 95% zapewnie wziales z kosmosu albo od znajomego okulisty.
A co byś powiedział, gdybyś ty był z gwałtu i matka by ci powiedział, że za bardzo jej przypominasz gwałciciela i trzeba Cię zabić co? Nie narodzeni ludzie też mają jakieś prawa, to nie ich wina, że powstali tak, a nie inaczej.Napisze ci cos co moze podziala ci na wyobraznie. Daj sie wyjebac w dupe i sprobuj przez 9 miesiecy donosic te sperme w srodku. Nic sie z tego nie urodzi ale podzielisz sie potem z nami jakie to uczucie.
To decyzja kobiety czy chce przez 9 miesiecy czuc jak w brzuchu rosnie jej owoc gwaltu. To z pewnoscia nie jest przezycie mogace wpedzic w stan depresyjny wiec nie ma sensu sie litowac i probowac oszczedzic kobiecie tego typu przezyc. Zamknij jape i donos. Nie chcemy zebys miala traume z powodu syndromu poaborcyjnego chcemy twojego szczescia. A tak w ogole to do garow poki jeszcze mozesz.