Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 12 lip 2012, 3:05

Hmmmm. Od kiedy odbyłem z 2-3 dyskusje z Chłopaczkiem, wchodząc z nim w kolejne ja przynajmniej nie miałem na celu dojść do czegokolwiek. Bo żeby dojść do czegoś to trzeba mieć z kim. Z tak twardogłowym zaczadzonym lewacką ideologią człowiekiem do żadnych konkluzji dojść nie można. Więc akurat Snipp nie odkryłeś żadnej Ameryki. Niemniej jednak wbijam w te dyskusje, żeby pokazać jaki ten użytkownik kreujacy się na wielkiego postępowego intelektualistę prezentuje poziom i jak powtarza bezrefleksyjne brednie które wyczytał w lewackich broszurkach. Głębszego sensu poza tym to nie ma.
No czas isc do lekarza Kamil.
Mi to pasuje bo wazne zeby tacy ludzie jak ty utrzymywali sie w dobrym humorze. Wtedy jestescie mniejszym zagrozeniem dla spoleczenstwa.
Za ktorym razem srednio pojmujesz co sie do ciebie mowi/pisze? Jak obiecasz ze kolo 10 to moze dam rade. Na razie jestem w polowie.
Widzisz jak dzialasz na ludzi? Depresyjnie. Chyba mam syndrom pokamilowy.

To tak na przyszłość jak znowu zobaczycie jak Chłoptaś płaczę na wycieczki ad personam, będzie sobie mogli przypomnieć i zobaczyć te himalaje hipokryzji.
Ok mam akurat troche czasu to moge go stracic na te glupoty. Jezeli ktos liczy na chocby ulude merytorycznej wymiany zdan miedzy nami to te czasy minely jakies trzy posty temu.
Moze ty masz czas zeby maglowac jedno i to samo 2 miesiace. Ja niestety nie mam ani na to czasu ani ochoty. Troche sobie z toba pogawedzilem temat zostal rozruszany. W swoim stylu mnie zagadales bedziesz mial ostatnie slowo odfajkujesz to jako zwyciestwo i pochwalisz sie kolega jak to zniszczyles kolejnego lewaka.
Dobra dobra wszyscy wiemy, że masz tego czasu sporo od 10 lat, więc teraz nie kreuj się na kogoś, które robi to od niechcenia. Podejrzewam, że i za 10 lat jak tu wbije zobaczę Cie prezentującego te lewackie brednie z kolejnym pokoleniem.
Niestety okazalo sie ze w mojej bibliotece nie maja zadnych podrecznikow gimnazjalnych.

A szkoda, może jakbyś opanował podstawy to by wystarczyło, żebyś przestał się wypowiadać na poważniejsze tematy widząc jakie bzdury wypisujesz.
Ty to skopiowales z pelna powaga prawda?
A teraz sobie wygooglaj czym ci lekarze sie zajmuja i zastanow sie jaki to ma zwiazek z homoseksualistami. I nie sa to ich badania tylko zebrali je do kupy i podpisali sie pod tym.
Powtarzam moj dentysta wie lepiej.

Zadałem proste pytanie. Kto jest godzień przeprowadzać badania na homoseksualistach, skoro lekarze mający styczność z pederastami nie?
Kluczowe slowo w powyzszym zdaniu to "problem". Kojarzysz cos takiego jak na przyklad problem otylosci? To jest problem ktorym musza zajmowac sie lekarze na ktore ida pieniadze z budzetu i nie ma watpliwosci ze nalezy wszelkimi sposobami go rozwiazywac. Szeroko opisany zbadany nie ulegajacy kwestii. Gdyby powiedzmy przy liczbie tysiaca kobiet ktore dokonaly aborcji u zalozmy 100 wystepowal tak zwany syndrom poaborcyjny wtedy moglibysmy mowic o pewnej regularnosci i problemie.
Wiec powtarzam nie slyszalem zeby w takich krajach wystepowal problem syndromu poaborcyjnego. Gdybym napisal ze nie slyszalem zeby w tych krajach wystepowal syndrom poaborcyjny lub ze nie slyszalem o takim syndromie mialbys przeslanki zeby sie dowalic iz w ogole neguje jego wystepowanie. Mam nadzieje ze zrozumiales bo prosciej chyba sie nie da.
Gdybyś nie czytał tylko lewackich broszurek, to byś znalazł badania opisujące syndrom poaborcyjny czy opinie specjalistów. Ale jak już pisałem to by był zbyt duży szok, dla twojego światopoglądu.
Belkot. Do tego bezrefleksyjny. Ale pewnie nazwiesz to troska o kobiete. Z twoich wypowiedzi ta troska az bije. Cos w stylu: dala sie wydupczyc to niech teraz rodzi.
Troska o kobiete to nie przyzwolenie na Owsiakowe róbta co chceta. I bardzo dobrze to podsumowałeś już to pisałem 5 razy, zresztą w dyskusji z tobą non stop trzeba się powtarzać. Każdy niech odpowiada za swoje czyny. Jak ktoś daje dupy bez zabezpieczenia byle komu, to niech potem taka laska nie liczy na to, że będzie mogła spokojnie zamordować swoje dziecko, bo partner nie będzie chciał go, czy ona nie chce. Zapoznaj się z terminem odpowiedzialność za swoje czyny to może coś pojmiesz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”