Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2271
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 16 lip 2012, 22:02

Nie rozumiem takiego lobbowania Dzeko ( szczegolnie na tym forum ), co Wy takiego w nim widzicie ? Nie dziwi mnie, ze grzeje lawe w City bo jest przecietny, troche bardziej drewniany od Gomeza.Ma do niego spora antypatie, nigdy nie podobal mi sie jego styl gry, poczawszy od Vfl az wlasnie do City i tym bardziej nie widze go jako zbawiciela ataku Milanu.Raczej nie bedzie sie cofac po pilke jak Ibra, rozgrywac czy tez dryblowac bo tego nie potrafi, a stac w polu karnym w przypadku Milanu i czekac na wrzutke to nie dobry pomysl bo kto niby mialby mu to dograc - Abate, Atonini ?
Juz bardziej wolalbym Teveza bo wydaje mi sie bardziej mobilnym i sprytniejszym napastnikiem.

Z reszta juz raz to pisalem, nie wazne kto by przyszedl to i tak nie bedzie to jakosc taka jak dwoch juz bylych graczy Milanu, ktorzy odeszli w klubu takze sila rzeczy nie moglbym byc zadowolony.(Zastanawialem sie kogo Milan musialby sciagnac zamiast Ibry i Silvy takaby utrzymac jakosc to przyszedl mi do glowy Chiellini, Hummels czy moze Falcao ale to wiadomo, ze opcje sci-fi)

Wróć do „Włochy”