Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 17 lip 2012, 10:01

Dzieki temu, ze Silva podpisal nowy kontrakt to Silvio mogl powiedziec, ze wiecej zaoszczedzil na jego odejsciu.

Dobra koniec zartow. Naprawde nie rozumie jak mozna powiedziec, ze Dzeko jest drewniany i slaby. To jest swietny napastnik i mam nadzieje mimo mojej sympatii do Teveza, ktora urosla w styczniu dzieku jego zachowaniu to chce u nas Bosniaka. On ma wszystko co potrzebuje gracz o jego charakterystyce. Silny, wysoki, dobrze gra w powietrzu, dobra technika, strzal z obu nog i zawsze jest tam gdzie powinien i potrafi cos zrobic dla kolegow. Tak dobry jak Ibra nie jest, bo nie ma wielu takich, ale moze nam pomoc urozmaicic gre. Z tym, ze przy jego transferze potrzebny nam jest pomocnik co dobrze operuje pilka.

Rolando powiedzial, ze chce tylko do Milanu. Osobiscie nie chce go w Milanie. Nigdy nie bylo o nim glosno w Portugalii. Wolalbym Tasciego, Dede lub Papadopoulosa, ale pewnie Rolando bedzie najtanszy choc z Porto to nigdy nic nie wiadomo.

Gdybysmy za kase ze sprzedazy naszych crackow kupili 5-6 mlodych, dobrze rokujacych graczy (wsrod nich zaliczam takze Dzeko) i wokol nich budowali przyszlosc to bylbym bardzo zadowolony (dotego w kadrze mamy Acerbiego, Abate, De Sciglio, Didaca, Boatenga, Montolivo, Pato, Faraona, ktorzy sa mlodzi wiec moze by cos na przyszlosc bylo. Dotego masa mlodych graczy dobrze rokujacych).Jednak jestem pewien, ze sciagniemy Rolando, Teveza/Dzeko i byc moze pomocnika i to by bylo na tyle. Jezeli dolozymy do tego Dossene to mnie szlag trafi.

Mam nadzieje, ze klub zostanie jak najszybciej sprzedany. Pojawily sie malo wiarygdone info, ze gracze zostali sprzedani by zrowniwazyc straty i sprzedac wiekszosc udzialow szejkowi.

Wróć do „Włochy”