nie wiem co Wy chcecie od rzutów wolnych... Pasztet ma racje. dla mnie ten system jest rewelacyjny!! PES3, PES4, i jeszcze nawet PES na PSXaBUNCH pisze:Dobra, dobra nie chrzań mi juz jak wszystkie serwisy Pro Evolution Soccer 4 i fani tej gry, bo to jest podane do powszechej wiadomości "Tak ma byc, trudnośc, to jest piłka!" , "Masz podbiec i strzelasz, a nie celowniczki jak w Fifie" i innne pierdoły i mi nie mów, jak trzeba strzelac bo i tak gówno z tego! Gol pada może raz na 50 strzałów, beznadizeja...Pasztet pisze:wolne strzelac trza umiecnp. jak jest blisko bramki to kierujesz w odpowiednie miejsce wciskasz R2, strzałke w dół napełniasz prawie do połowy i taka mięciutka piłeczka wpada do bramki.... a gdy piłka jest troche dalej to ustawiasz tak żeby piłka przeszła obok muru (oczywiscie w strone bramki) bierzesz R1 i strzałke w góre tez kolo polowy napełniasz i bomba leci bramkarz nawet nie drgnie
zresztą to wszystko jest pokazane jak sie bierze na trening
Wkruz amnie takie gadanie.
dla mnie nie ma nawet porównania... PES rządzi
bramkarze fakt... czasem puszczają szmaty, a czasem bronią sytuacje niemożliwe do wybronienia (zwłaszcza Buffon
faule też są denerwujące
a jeszcze licencja.......
no i strzały z dystansu... jast na to patent ale trudno oddać silny strzał z daleka w światło bramki (jednak wiem z doświadczenia
w FIFE nie grałem za bardzo... schematyczna ostro jest i jak zagrałem w PESa, to FIFE "rzuciłem w kąt"