Gry...

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 19 maja 2005, 17:59

BUNCH pisze:
Pasztet pisze:wolne strzelac trza umiec :? np. jak jest blisko bramki to kierujesz w odpowiednie miejsce wciskasz R2, strzałke w dół napełniasz prawie do połowy i taka mięciutka piłeczka wpada do bramki.... a gdy piłka jest troche dalej to ustawiasz tak żeby piłka przeszła obok muru (oczywiscie w strone bramki) bierzesz R1 i strzałke w góre tez kolo polowy napełniasz i bomba leci bramkarz nawet nie drgnie :D zresztą to wszystko jest pokazane jak sie bierze na trening :wink:
Dobra, dobra nie chrzań mi juz jak wszystkie serwisy Pro Evolution Soccer 4 i fani tej gry, bo to jest podane do powszechej wiadomości "Tak ma byc, trudnośc, to jest piłka!" , "Masz podbiec i strzelasz, a nie celowniczki jak w Fifie" i innne pierdoły i mi nie mów, jak trzeba strzelac bo i tak gówno z tego! Gol pada może raz na 50 strzałów, beznadizeja...
Wkruz amnie takie gadanie.
nie wiem co Wy chcecie od rzutów wolnych... Pasztet ma racje. dla mnie ten system jest rewelacyjny!! PES3, PES4, i jeszcze nawet PES na PSXa :lol: bo jak komp zajęty, to i w to lubie popykać :D wolne się strzela super!! może troche trudno na początku ale jak się poćwiczy i załapie o co chodzi, to pozniej już się tylko łąduje po oknach... a jaka satysfakcja :D:D jak się jeszcze strzela dobrym zawodnikiem, to nie tak trudno jest trafić...

dla mnie nie ma nawet porównania... PES rządzi :D co prawda ciężko grać na klawiaturze ale wydaje mi się, że opanowałem to dosyć dobrze :)

bramkarze fakt... czasem puszczają szmaty, a czasem bronią sytuacje niemożliwe do wybronienia (zwłaszcza Buffon ;) ) :?

faule też są denerwujące :? wślizg czyściutko w piłke, a sędzia gwiżdże... i jeszcze kartke pokazuje :? aż czasem mam ochotę........ :evil:

a jeszcze licencja....... :evil:

no i strzały z dystansu... jast na to patent ale trudno oddać silny strzał z daleka w światło bramki (jednak wiem z doświadczenia 8) że się da, pare razy mi się udało) jest co najmniej kilka technik strzelania z dystansu. dobrze jest na prawde pouczyć się w "treningu"... nie tylko strzałów :p

w FIFE nie grałem za bardzo... schematyczna ostro jest i jak zagrałem w PESa, to FIFE "rzuciłem w kąt" :roll:

Wróć do „Hyde Park”