Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 18 lip 2012, 16:56

Widzę, że Mazur odleciał. Polecam powrócić na ziemię i przejrzeć na oczy. Na obecną chwilę mamy każdą gorszą pozycje od Juve. Bramkarz bez porównania. Do tego Abate tu nie chodzi o to, że nie będzie miał tak słabego drugiego sezonu(ja osobiście bym się nie zdziwił) tylko to, że już NIGDY nie będzie miał takiego dobrego jak miał w sezonie mistrzowskim. Blondyn jest słaby. Szwajcar z Juve dużo lepszy. Następnie pisanie, że Mexes jest na poziomie Kielona jest po prostu śmieszne o ile się nie mylę to on zawalił gola na 2:1 z Violą. Później Barzagli > Acerbi. Nie wiem czemu stwierdzasz, że wskoczy na poziom Barzagliego. Do tego nasi rezerwowi nie szaleją, a w Juve wyglądają znacznie lepiej. Jeszcze Armero lada dzień ma u nich się zjawić. Pomoc u nas wygląda o wiele słabiej. Z ciekawszych graczy mamy Montolivo i Nocerino, oni Vidala, Asamoaha, Pirlo oraz Islę i Marchisio. W napadzie też jakoś po stronie Juve. Obie drużyny nie mają typowego goleadora. My mamy Faraona, Cassano, Robsona i Pato(choć nie wiem czy jest sens w ogóle go liczyć :lol: ) - wrak piłkarza, nic więcej. Na dniach w Juve ma być Jovetić.

Damiao na pewno u Nas nie zagra. Czemu :?: Cena powyżej 25 mln euro.L

Berbatova u Nas nie chcę. Wolę Edina Dzeko, a na ściągnięcie 2-óch nie ma co liczyć. Największym wzmocnieniem Milanu byłoby pożegnanie bungacza, bo dopóki on będzie nie ma co liczyć, że Milan będzie naprawdę dobrym klubem.

Emerald, było co najmniej kilka jego wypowiedzi, że Milan jest jego ulubionym klubem.

e:Rozpadamy się jak Juve po spadku do Serie B, k*rwa tylko, że my nie spadliśmy :roll:

e2:Leonardo jest jak Grzesiu lato. W piłkę grał dobrze, późniejsze dokonania w footballu to dno.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2012, 17:28 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”