Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: ozob » 18 lip 2012, 23:33

Z całym szacunkiem i już na zakończenie tej durnej dyskusji. Rożnica między tym Juve a tamtym jest jeszcze dość duża choć obecny zarząd wydaje się, że robi wszystko, aby ten dystans zmniejszyć i co najważniejsze narazie im to zgrabnie wychodzi na przkór naszym wrogom. Nowy stadion, oszczędności, skład, inwestycje w młodzież mogą imponować i powinny to robić, ale ciągle jest za wcześnie, aby mówić o jakiejś hegemonii Juventusu tymbardziej, że ogólna słaba kondycja Serie A, a mam tu na myśli atrakcyjność ligi, może stanąć nam na drodze w realizacji naszych celów, którym napewno jest walka o LM gdzieś za dwa lata. Dodatkowo są zespoły może niewiele słabsze od Juve takie jak Milan, Napoli, Inter, które napewno będą się starać pokonć mistrza i patrzac na przebieg poprzedniego sezonu oraz to skąd Juve zaczynało wcale nie jest powiedziane, że stoją na straconej pozycji. Dlatego dziwi mnie Twoja przesadna według mnie pewność siebie. A jeżeli chcesz dopiec w jakiś tam sposób milanistom to zrób to prosze w bardziej wyszukany sposób. Dorosły facet jesteś i napewno coś wymyślisz.

Wróć do „Włochy”