Mnie sie wydaje to bardzo prawdopodobne. Przeciez z nim nigdy nic nie wiadomo, a z miastem od lat nie mogl sie dogadac. Kase ma i cala ta cena licencji to kropla w morzu... warta tyle ile jego samochod. Wiec jakby chcial odejsc to spuscilby z ceny i oddal polonie Patrowiczowi itp ale chcial rozglosu. caly ten ambaras z wywozem mebli i zagospodarowania pomieszczen, ze kadra miala do uzytku puste sciany = pokazowka. Zwalnianie ludzi, nawet ogrodnika. Moze, chcial wyczyscic szambo takie zagranie va bank.... postarszyl graczy wizja mglistej przyszlsoci i wiekszosc na szybko chciala transferow, gdzie oferowano im duzo mniejsze gaze niz w Polonii, pozbyl sie darmozjadow za niebotyczne pensje.bartbuks pisze:A może, tak teraz to przeczytałem i przyszło mi to do głowy, to było celowe działanie? Józek zrobił raban, wstrząsnął tymi co trzeba i wróci do działania? Z nim to cholera wie.
Zmotywowal ludzi zwiazanych z Polonia do dzialan, nakreslil miastu grozbe likwidacji Polonii... Moze teraz ugral to co chcial i bedzie na zdrowych zasadach budowal - infrstktruktura, szkolenie mlodziezy. Usunie sie w cien. Poprostu chcial nakreslic poblem, naprawic bledy.
Przeciez taka porazka w swiecie sportu, glownie utozsamianie jego osoby z likwidacja klubu nie wyszlaby mu na dobre... w swiecie biznesu