Hołota, potem zaimek "wy", potem wmawianie, że się czegoś cieszę. Przecież to nie oczywiste, że to nie moja bajka. Każdy wie, szczególnie ty, że skakałem z radości.Chlopaczek pisze: Propagande do tego klamliwa to wlasnie Ty rozsiewasz w powyzszym. Nie nazwalem Cie holota to raz tylko te osoby ktore tam byly i robily co robily. Dwa o zadnym ataku nie moglo byc mowy zapytalem co to za bydlo tam buczalo to zmieniles temat i zaczales cos nawijac o propagandzie.
Jako typowy Polak wstydzę się tylko za te rzeczy, które popełniają inne opcje polityczne. Wam wstyd za pijanego generała, co we Włoszech piszą o Polsce, że w Polsce jest faszyzm ubrany w biało-czerwone barwy i inne bzdury z gazet, ja się wstydzę za nasz rząd. Nie widzę powodu, dlaczego koniecznie ktoś na tym forum musi się tłumaczyć z tego co zrobiła kilkudziesięcioosobowa grupa. Wzięliście już drodzy forumowicze odpowiedzialność za rozbite głowy polskiej grupy rekonstrukcyjnej przez niemieckich anarchistów, a potem ukrywanie sprawców w nowym Wspaniałym Świecie? Za blokowanie kilkudziesiociotysiecznego legalnego marszu, na którym ludzie celebrowali najważniejsze święto Polski, Nie wstyd wam, że doszło, do zamieszek, podczas gdy tylko po jednej stronie szli nieświadomi swojego faszyzmu rodzice z dziećmi, a druga strona potomstwa nie wzięła, bo szykowała się na wojnę? Wzięliście odpowiedzialność za Katarzynę Kolendę-Zalewską broniącą Katarzynę Waśniewską przed atakami? Za Palikota? Za Wojewódzkiego? Do roboty, na kolana, czołgać się, biczować. Raz na rok (żenujący wynik notabene) następuje aktywacja wszelkiego rodzaju kosmitów w tym temacie, którzy żądają wzięcia odpowiedzialności w internecie, a w pozostałe dni czasem cicho popłaczą na pisowską propagandę na forum. Nie odpowiadają, bo na prawicowe artykuliki człowiek światły nie odpowiada. Szczytem jest walenie przy każdej okazji w PiS, narzekanie na brak samokrytyki, przy jednoczesnym zasłanianiu się niezainteresowaniem polityką. Głosować na Palikota, ale nie odpowiadać za Palikota. Antyklerykałowie najbardziej zainteresowani tym co się dzieje w Kościele, antypisowcy najbardziej zainteresowani tym co się dzieje w PiSie, antypatrioci najbardziej zainteresowani obchodami wybuchu Powstania Warszawskiego, Polska Fajna wstydząca się wyłącznie za ciemnogród. Zarzucają propagandę, chociaż w mediach nie ma takich informacjj. Zarzucają wyprane mózgi, chociaż do takiego sposobu myślenia trzeba dojść samodzielnie, a zazwyczaj taka osoba czyta prasę z obu stron barykady. Zarzucają agresję, szastając przy każdej okazji, bydłem i hołotą, pislamem, pisią, pokurczem, lizusami. i Taka forumowa antyWisła.
Pozdrawiam was z dna mojej pisowskiej nienawiści i zaślepienia.