Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: ddemon » 02 sie 2012, 21:41

ddemon pisze:
http://imageshack.us/f/543/30290342.jpg/

Zacznę od początku

- Piłkarska Brazylia pań więcej niż pewne że znajdzie się w 3
- Djokovic medal indywidualny również powinnien zdobyć
- Drużyna NBA nie powinna przegrać na IO w Londynie(tak mi się wydaje :roll: )
- Debel mężczyzn tenis - Bracia Bryanowie są uznani przez wszystkich za faworytów
- Women Vault Winner McKayla Maroney przyznam szczerze skorzystałem z wikipedii - brakuje jej olimpijskiego złota MŚ 2011 wygrała pewnie :P
- Czas na pływanie Ryan Lochte,, Rebecca Soni,Missy Franklin, Yang Sun oraz sztafeta USA - najlepsze czasy w tym sezonie,obrońcy trofeum bądź złoci medaliści MŚ
- Javier Culson - Angelo Taylor 1 - Culson bezdyskusujnie najlepszy w tym sezonie na 400 m przez płotki
- Yelena Isinbayeva zdobędzie medal - rezerwy to ona ma,ciekawe tylko czy jest w stanie po nie sięgnąć - kierowałem się tylko tym że kiedyś deklasowała wszystkich i potrafi się zmotywować - oby na te najważniejsze zawody IO - obrończyni trofeum
- Men`s Floor Kohei Uchimura jak przy Amerykańce kierowałem się wikipedią :D
- Robert Harting - Piotr Malachowski 1 - tego się obawiam ale w tym sezonie Niemiec deklasuje wszystkich a Polak rzuca w kratkę :(

Jak z tych 15 wejdzie 10-12 - będę zadowolony :D Jak wejdzie 13 to będę czuł niedosyt i lekkie wnerwienie a jak 14 to wiedźcie że komputer poleciał przez okno :haha:
Dziś pierwsze rozstrzygnięcia i kupon poszedł się walić :suicide: Rebecca Soni świetnie płynęła na tych IO pobijąc dwukrotnie WR :D Lochte sknocił kupon i bądź co bądź można było brać to pod uwagę po wyścigach eliminacyjnych i półfinale :( Szkoda bo kupon prezentowałby się dobrze Novak jest w 1/2 także będzie miał szansę zdobycia medalu....Franklin i Phelps z 2 czasami w jutrzejszym finale...Brazylia Pań w 1/4..USA nadal bez porażki a Bracia Bryanowie są w półfinale...No nic będę czekał na dalsze rozstrzygnięcia - sądze że zawalą mi jeszcze conajmniej 2 zdarzenia(Phelps i może amerykańska sztafeta)...
Ktoś powie na cholere mi był taki tasiemiec można obstawić 2-3 zdarzenia mniej - po 1 dla zabawy po 2 nie wiadomo czy bym trafnie wybrał te 2-3 błędne z tych 15 ;]

Wróć do „Bukmacherka”