Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 05 sie 2012, 18:32

gilardino11 pisze:Bardzo wątpię.
Ja też nie spodziewam się solidnych wzmocnień. Nie zawsze jak sprzedajemy kogoś świetnego to ściągamy w zamian kogoś dobrego. Przyszedł ktoś sensowny jak odszedł Kaka i Gourucuff :?: Nie wydaje mi się.
Wilmore pisze: Pytanie do zorientowanych - czy Pato miał urlop, czy trenował cały czas? Rok temu CA zarżnęła nam na cały sezon Robinho, szkoda by było, jakby i w tym sezonie to się powtórzyło.
Nie szukaj już wymówki dla słabej formy Pato z jaką pewnie będziemy mieć styczność już niebawem.
Wilmore pisze:Jakim szokiem był transfer Cissokho?
W sensie pozytywnym(o ile jakiś w ogóle był) czy negatywnym :?: W tym drugim sensie był naprawdę szok, bo nie wiem jacy ludzie mogli się tak zachować. A w ogóle o jakim transferze mówisz :?: Do żadnego przecież nie doszło.
Wilmore pisze:Przy okazji Abate to nie jest klasa światowa na boku obrony, więc nie wiem, czy klubowi na dobre nie wyszła jego kontuzja.
Szkoda, że PSG go nie wzięło ze sobą.
Wilmore pisze:Jest ciekawy zawodnik do wyjęcia z mistrza Francji bo kończy mu się kontrakt a Milan składa śmieszne oferty w postaci 5-6 milionów euro.
Śmieszne te pieniądze nie są. Piłkarzowi kontrakt się kończy. Nie kwapi mu się do podpisania nowego a sam chce odejść.
Wilmore pisze:Kibice są przeciwni sprowadzeniu Kaki, nikt go z tifosich nie chce. Ktoś rzucił bzdurę, że on ma być "prezentem" dla kibiców, a wszyscy to powtarzają bezmyślnie. Berlusconi zjadł zęby na polityce, poważnie myślisz, że zignorowałby wszystkie (!) odezwy ze strony kibiców - głosy na forach, wyrazy sprzeciwu pod Milanello, informacje kibicujących Milanowi dziennikarzy i tak dalej - bo ślepo wierzy, że to będzie prezent dla fanów?
Jak nie interesowalibyśmy się Kaka to rozmów w ogóle nie byłoby.
gilardino11 pisze:MAtri czy Kaka to tylko uzupełnienie i tak już dość przeciętnego składu.
Zgoda. Nasz skład wygląda bardzo słabo jak na markę klubu. Spodziewam się transferów, ale bez fajerwerków.

Wróć do „Włochy”