Re: Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Post autor: Kamil232 » 05 sie 2012, 22:48

a czy ja pisałem o zaproszonych tam kapelach, czy o gościach?

Po pierwsze z tego co pamiętam to "dzieci kwiatu" na jakie stylizują sie Woodstokowcy mieli wyjebane na całą klasę polityczną, więc każdego polityka powinni stamtąd pogonić.
Po drugie wystarczy przejrzeć zaproszonych gości tam przez ostatnie lata Mazowiecki, Wałęsa, Paradowska, Komorowski itd. jedyna słuszna linia, jedyne słuszne poglądy. "Dzieci kwiatu" są indokrynowane na odpowiednie tory. A parę lat temu Owsiak na pytanie czemu nie zaprosił L. Kaczyńskiego to twierdził, że on polityków nie zaprasza, że to koncert apolityczny :roftl3:

Także kapele czy koncerty tutaj nie mają nic do rzeczy, ja mówię o zapraszanych tam gościach. A i sam Owsiak wielokrotnnie w momentach "próby" zawsze stawał po odpowiedniej stronie, jak choćby w przypadku sprawy "Bolka". Wykreowany został na wielki autorytet młodzieży, która go słucha i nie używa się go w codziennej walce politycznej, on jest tylko wtedy jak już jest strasznie cieplutko, dla uspokojenia nastrojów, jako ten co niby patrzy obiektywnie z góry. Ale to jeden z kolejnych członków szeroko pojętego establishmentu III RP.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”