Re: Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Re: Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Post autor: sickstick » 06 sie 2012, 10:01

Brudstok doskonały jak co roku. Z koncertami tym razem moim zdaniem słabiej niż w ostatnich kilku latach, gdyż granie w stylu Machinehead czy Sabaton to nie moja bajka. Znakomicie Glaca z Riotami (Rychu Peja zagrał z nim kilka kawałków :mrgreen: ). Największa porażka to koncert Analogsów i nie chodzi tu o stronę muzyczną, ale o owacyjną - pod sceną pojawiła się wielka pacyfka... :rotfl: Jak zwykle wracam nabity pozytywną energią, wiarą w ludzi i zajebistym kacem. Najpiękniejszy festiwal na świecie.

Myśmy z blisko 60 osobowym obozem Wodzisławskim rozbiliśmy się nieopodal lasku i było świetnie. Niedaleko z nas była rozbita... Patrycja Markowska (nie chciała ze mną zapalić blunta) :mrgreen: W ASP byłem na panu Andrzeju Strejlau i szczerze mówiąc fajnie się go słuchało - wyjaśnił dość dogłębnie kwestie szkolenia młodzieży w PL i NIEM, pojechał po Smudzie itd.Nie wiem czy jest sens dyskusji w tym temacie z Kamilem, którego serdecznie pozdrawiam w imieniu wszystkich Woodstockowiczów, jednak chętnie wyjaśnię kilka bzdur.
Kamil232 pisze:wystarczy przejrzeć zaproszonych gości tam przez ostatnie lata Mazowiecki, Wałęsa, Paradowska, Komorowski itd. jedyna słuszna linia, jedyne słuszne poglądy
Lewicowy Marek Belka nie pasował, więc go pominąłeś ? Jak rozumiesz to, że Mazowiecki, Wałęsa czy Komorowski są w jednej linii?
Kamil232 pisze:Po pierwsze z tego co pamiętam to "dzieci kwiatu" na jakie stylizują sie Woodstokowcy mieli wyjebane na całą klasę polityczną, więc każdego polityka powinni stamtąd pogonić.
1. Przyjedz na Wooda i poszukaj 'dzieci kwiatu'. 2. Hołka mieli pogonić bo jeździ spalinowym autem i zatruwa środowisko, Strejlau bo jest stary i brzydki a Pustelnika bo naszczał na Kilimandżaro i przyczynił się tym do globalnego ocieplenia? :mrgreen: Spotkania organizowane w ASP odbywają się w celu dyskusji z ludźmi, każdy może zadać im swoje, często bardzo nieprzyjemne pytanie, niezależnie od tego jaki masz do danej osoby stosunek. Nie ma tam za grosz lizania dupy. Dla mnie to świetna opcja, gdyż można się w ten sposób wiele nauczyć, zamiast leżec nawalonym pod namiotem.
Kamil232 pisze:A parę lat temu Owsiak na pytanie czemu nie zaprosił L. Kaczyńskiego to twierdził, że on polityków nie zaprasza, że to koncert apolityczny :roftl3:
Od kiedy Komor został prezydentem (i żeby nie było - nie sympatyzuje z PO ani trochę), przyjechał i otworzył 2 Brudstoki. Kamil pisze, że Owsiak nie chciał wcześniej Kaczyńskiego? Poproszę o cytat, gdyż ja osobiście pamiętam otwarcie z przed 4 lat, kiedy to Owsiak wołał ze sceny, że 'ten festiwal powinni zobaczyć najważniejsi w kraju - prezydent i premier, żeby dowiedzieli się jak się bawi polska młodzież'.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”