Wczoraj odbyła się sesja zdjęciowa, więc myślę że za chwilę prezentacja drużyny (oby, bo jak pisałem wcześniej w tym klubie panuje totalna partyzantka), więc takie informacje powinny już znaleźć się na stronie oficjalnej.Dr.Football1 pisze:Dzieki NN. Jak juz bedziesz cos wiedzial o ich datach urodzenia, to wez daj znac,bo za cholere tego znalezc nie mogeEmerson to lewy pomocnik, Mroczkowski mówił kiedyś że lewa noga to jedna z lepszych jakie w Polsce widział
Alex to ofensywny pomocnik, który może grać w środku i na prawej stronie, świetne wyszkolenie techniczne.
Talenty z nich podobno nieziemskie, ale to wszystko wyjdzie w praniu.
Co do wieku to wiem, że mają po 18 lat, ale niestety dokładnych dat urodzenia nie mogę znaleźć Myślę, że przed ligą na oficjalnej stronie już takie dane powinny być uzupełnione, ale w tym Klubie to nigdy nic nie wiadomo
Wpadłaby kupa kasy, popłaciłoby się zaległości wobec wszystkich i kasy by jeszcze zostało. Drużyna, która jest teraz zbudowana jest już za mniejsze pieniądze, więc myślę że kłopoty by się skończyły. O ile oczywiście kasa poszła by na konto klubu, a nie do kieszeni Cacka.Matiiii13 pisze:Jeżeli PZPN jakimś cudem wypłaci to odszkodowanie, to czy problemy finansowe Widzewa skończyłyby się na dobre, czy tylko na jakiś czas?