Możliwe, aczkolwiek ligą francuską nigdy się nie interesowałem. We włoskiej mogę poogladać tylko te lepsze mecze. Ogólnie to wolę oglądać tylko mecze w których jakiejś drużynie kibicuje (albo na odwrót - zyczę porażki). W Polsce o każdej drużynie mam wyrobione zdanie i dlatego oglądanie meczy wzbudza u mnie jakieś emocje. Jak oglądam Montpellier - Lyon to tak obojętnie patrze na ten mecz. Teraz może coś więcej poogladam, ale zobaczymy. A nasza ekstraklasa? Jak wspomniałem mogę oglądać każdy mecz, gdyż nie ma tutaj drużyn mi obojętnych. Prawie zawsze życzę jakieś drużynie zwycięstwa, trzymam za kogoś kciuki. No i jeszcze wiadomo, tutaj jest możliwość oglądania meczy na żywo, dopingowania swojej drużyny. A kibicując zagranicznym zespołom ciężko robić coś więcej niż oglądać ich mecze w tv. Sam byłem raz na Barcelonie(z Atletico 3:0, 3xMessi), której mecze uwielbiam oglądać i z którą sympatyzuję, ale tam ludzie chodzą na mecze żeby pooglądać piękno futbolu. U nas za to jest niepowtarzalna atmosferalisek_chz pisze: Akurat liga francuska w zeszłym sezonie była świetna. Wiele cudownych meczy, na pewno ciekawsza od Serie A. A polska liga.. Ma swój urok ale generalnie jest bardzo nudna i moim zdaniem nie da się jej prawie oglądać.
A i co dziwne na francuskiej lidze też raz byłem na meczu. Na Toulousie z Monaco (1:0 jak dobrze pamiętam) dzień po ww meczu Barcy.