Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: bartbuks » 22 sie 2012, 16:06

Kamil232 pisze:Bild podał, że oferowaliśmy 24 miliony funtów za Lewandowskiego, tuż przed sprowadzeniem Van Persiego. Ale oferta została odrzucana. Nie wiem jak tam z wiarygodnością tej gazety, z jednej strony nie chce się w to wierzyć
Mi się jednak nie chce w to wierzyć. Jestem zdania, że jakbyście chcieli sprowadzić Lewego, to byście to zrobili i kropka. Z drugiej strony jeśli miałbym wybierać między RvP, a Lewym, to brałbym Holendra nawet za 2 razy tyle, bo facet nie dość, że sprawdziny w PL, to idealny piłkarz od strony marketingowej. Dla mnie transfer Lewego to była bujda na kółkach. Dodając do tego fakt, że JK powtarzał od dawna, że nie zamierza sprzedawać Polaka. Ale z drugiej strony myślicie, że Dortmund pogardziłby 24 milionami funtów? Nie bądźmy śmieszni. 30 baniek ojro za napastnika z Polski? Abstrakcja taka jak transfer Piszczka do Realu.

E:
Kolejna sprawa. Lewy uwielbia się cofać, wrócic po piłkę. Nie jest to typowy sęp, więc bliżej mu charakterystyką do Rooney`a, niż do van Persiego. Takie jest moje skromne, nic nie znaczące zdanie :)

Wróć do „Anglia”