Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Chlopaczek » 24 sie 2012, 16:12

Moglym sie z Toba poprzepychac piwus. Odpowiedziec Ci w podobnym tonie "prywaty" ale ze Cie szanuje nie zrobie tego. Powiem Ci tylko ze wbrew temu co Ci sie moze wydawac ludzie nie "zmadrzeli" i wciaz mozna sie posmiac z PiS. W ogole co u Jaroslawa? Zamilkl ostatnio aby nie chory?

Ubolewasz nad kondycja umyslowa lewicy tutaj? Jezeli kondycja prawicy polega na wklejaniu cudzych tekstow bez komentarza to jestem pod wrazeniem. Nastepnym razem podpowiedz mi pod ktorym linkiem bic wam brawo tak slaba jest moja kondycja umyslowa.
piwus pisze:Możesz już iść czynić moją pracę gdzie indziej :). Proponuję temat o GD. Tyle prywaty.
W sumie jeden maly przytyk Ci sie nalezy. Zajmij sie zakladaniem pokoi na haxie bo to Ci najlepiej ostatnio wychodzi.

Widze ze bardzo Cie zabolalo ze wszedlem w to koleczko prawicowej adoracji a Ty jak zwykle poczules sie w obowiazku robic za adwokata prawicowych userow na forum (i ogolnie wszystkiego co chocby kolo prawicy lezalo). Zdziwiony troche jestem ze nie wlepiles mi jeszcze jakiejs rangi w stylu "pogromca prawicowej propagandy". Nasmiewanie sie z userow ktorzy mysla inaczej i stygmatyzowanie ich rangami jak w przypadku MGiggsa to przeciez zadanie dobrego moderatora :)

Pozdrawiam.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”