Ustalmy najpierw fakty. Gołota zadawał ciosy.Andreyew pisze:To nie chodzi o to ze przegral, tylko o to ze zostal pokonany w bagatela 53 sekundy i nie oddal zadnego ciosu. Co o tego ze byla by feta po wygranej, a po przegranej go jada...Michalczeski przegral i nikt go nie jechal...poprostu nawet w studiu TVN powstrzymywali sie zeby z czyms nie wyskoczyc. Prawda taka ze dostal w dupe tak niemilosiernie ze mamy prawo go troche pojechac, nawet Michalczeski, Olbrychski i tej redaktor PS sobie troche ulzyli.bellus pisze:Kolejy przykład obrazujący polską mentalność. To jest niemal, uwaga trudne słowo, topos po każdej walce, pojedynku, meczu kiedy nie wygra faworyt Polaków.colo pisze:Golota-wstyd i hanba!!!poraz kolejny sie zhanbil i zhanbil Polska szkole boksu!czlowieku,ty chyba umiesz tylko prac chudziutkich frajerkow w dyskotekach po jajach i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!Agniesza Rylik by z toba wygrala!moze nie w ciagu 52 sek.ale w ciagu....minuty!jedz na ryby one ciosow nie zadaja!ZNOWU ZOBACZE POWTORKE TEJ WALKI W TELEEKSPRESIE!!BRAWO ADAMEK!TAK TRZYMAJ!TERAZ JESTES NOWYM MISTZREM-WIERZYMY W CIEBIE!ENDRIU-KONCZ ZANIM CI KTO JESZCZE W RINGU POWAZNIEJSZEJ KZYWDY NIE ZROBIL!
Jak dla mnie to jest chore. Łatwo każdemu pisać jaki to niby Gołota jest słaby, etc. Tyle tylko, że jak dotej pory nikt z Polaków do takiego poziomu w najbardziej prestieżowej wadze bokserskiej nie doszedł. Tylko ten przez wszystkich, oczywiście jak przegra, wysmiewany Andrzej.
Zapewne odmiennie by było gdyby Gołota wygrał. Wtedy to były by pieny na jego cześc.
Ta polska mentalność ręce opadają. NIkt bez emocji nie potrafii ocenić, wypowiedzieć się, ech Co ja tu robie?
A po drugie to nie jest tylko polska mentalnosc tak sie dzieje na calym swiecie...a szczegulnie w USA, wiec twoje powiedzenie "taka polska mentalnosc" jest zupelnie bledne.
http://sport.onet.pl/1101576,wiadomosci.html
więc nie siej tutaj demagogi i kłamstw.
Tylko, że krytyka krytyce nierówna. A u nas to wygląda tak: zero agrumentów. Brak krytyki na poziomie, a tylko jaki on cieńki jaki słaby etc. Chyba mi nie powiesz, że to jest dyskusja.
Jeszcze co chciałbyś wmawiać. Michalczewskiego nikt nie jechał? hmmm dość dziwna opinia.