Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 26 sie 2012, 19:55

Panowie nie ma spiny. Przegralismy z wielka Sampdoria, ktora niedawno pokonala Barcelone.

Tak na powaznie teraz. Ten mecz pokazuje jak w ciemnej dupie jestesmy. Jeszcze niedawno potrzebowalismy dwoch-trzech wzmocnien. Teraz potrzebujemy praktycznej calej jedenastki i kilku solidnych rezerwowych. Tej ekipie nie pomoglby Kaka w szczyscie formy a pewnie przyjdzie do nas na dobrze platna emeryturke. Mam tylko nadzieje, ze jego transfer nie przewroci fanom w glowach i Ci zaczna lizac dupsko Silvio i kupowac karnety i zwiekszac frekwencje na trybunach.

Z taka gra przeczuwam naprawde ciezkie mecze z slabiakami i sredniakami oraz jeszcze gorszy bilans z topowymi druzynami niz przed rokiem.

Teraz pora na Kake, byc moze jakies inne zakupy wynikajace z paniki i modlitwa o slaba grupe w LM, bo za rok mozemy w niej nie zagrac w ogole. No i minimum rok meczarni w postaci meczow Milanu. Boze co on zrobil z tym klubem...

Ciekawi mnie czy podadza frekwencje.

A jeszcze do Kaki. Ponoc nie zgadza sie na obnizke pensji. Albo dostanie calosc madryckiej od Milanu albo bedzie chcial, zeby Real doplacal do biznesu. Wiem jedno jezeli przyjdzie to na wysoka pensje i wtedy mnie szlag trafi.

Wróć do „Włochy”