Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 27 sie 2012, 19:56

Ale masz świadomość, że jakby to było prawdą, to Milan by zauważył taki problem od razu, a nie pod koniec okienka? Typowa gierka negocjacyjna.
Inna rzecz, że patrząc na warunki finansowe transferu Kaki o wiele bardziej przekonuje mnie Ramirez. Kolejny argument przemawia za transferem Kaki - za każdym razem, gdy jest do wyciągnięcia super utalentowany piłkarz, który do Milanu by poszedł na kolanach, to ściągamy emeryta bez przyszłości.
W Milanie dzieja sie takie rzeczy, ze mogloby im to umknac. A tak pozatym czyste wypozyczenie nie wchodzilo nigdy w gre, bo Real z powodu prawa Bekchama na to nie pojdzie.

Ramirez bylby swietny.

Mniec naprawde ciekawi co Lysy kombinuje we Francji. Pojechal on, agent i prawnik. W takiej sytuacji historia pokazuje, ze transfer jest jakis pewny. Od razu mi nie pasowalo, ze taka wycieczka po Nianga a pozniej sie dowiedzialem, ze on jest juz w Mediolanie. Od razu na mysl mi przyszedl Mbiwia, ale to zbyt oczywiste.

Ostatnio ktos pisal w jakims temacie, ze nikt sie nie interesuje M'Vila. Cena spadla, gracz chce odejsc...no, ale nie mam zamiaru robic sobie zadnych nadzieji.

Wróć do „Włochy”