Re: FMy

Goor
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: Goor » 27 sie 2012, 23:24

Z kolei ja mam ciekawą karierę w fm 08. Zacząłem w Śląsku(dublet). Potem przejąłem naszą kadrę. Zakwalifikowałem się na mundial w RPA po barażach ze Szwedami. W grupie ograłem Kolumbie Iran i Francuzów, a potem...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Co ciekawe wtedy w finale nie zagrała moja podstawowa para środkowych obrońców Perquis-Glik(za kartki pauzowali), a para Wawrzyniak-Sinkiewicz. Miesiąc później zajmowaliśmy już 1 miejsce w rankingu Fifa.

Zostałem, bo wiadomo Euro 2012. W grupie miałem Hiszpanie, Holandię i Grecję. Decydujący mecz o 2 miejsce wygrałem z Holendrami 2-0. W 1/4 pojechałem grać do Kijowa :lol: i przegrałem z Rosjanami 0-2. :(

Odszedłem do Tottenhamu. Potem była Chelsea. Ale dwa razy zająłem 2 miejsce. Z Chelsea przegrałem tytuł w ostatniej kolejce. :mrgreen: Na MŚ w Brazylii, gdzie nasi bronili mistrzostwa tym razem już pod wodzą Nowaka, ja prowadziłem Anglików. Z grupy wyszedłem, ale odpadłem w 1/8 z Argentyną w karnych.

A Mistrzem Świata zostali znowu Polacy. :rotfl4: Brąz dla Belgów.

Obrazek

Nowak odszedł w chwale do Schalke, a ja powróciłem na stanowisko selekcjonera. Grupę eliminacyjną wygrałem bez problemów. Rok przed ME poprowadziłem również kadrę u21, żeby zwiększyć szansę na występ na IO. Zdobyłem brąz i udało się.

Na ME w Rosji trafiłem do najłatwiejszej grupy. Ograłem pewnie Szwajcarów, Bośniaków i bodaj 4-1 Szwedów. W 1/4 ograłem Belgów, a w 1/2 odprawiłem Hiszpanów. W finale zagrałem ze ........ Szwedami, którzy odprawili obrońców tytułu Portugalczyków i Francuzów. W finale powtórzyłem wynik z fazy grupowej i zostałem mistrzem. :beer:
Obrazek

Lewy został królem strzelów oraz MVP. Szkoda tylko, że w wieku 30 lat przeszedł do MU i zakończył karierę reprezentacyjną. Co ciekawe po niecałym miesiącu zgodził się na powrót do kadry na IO. Gdzie ograliśmy w finale Meksyk, a Lewy został królem strzelców. :)

Wróć do „Hyde Park”