Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 28 sie 2012, 17:25

Transfer do Milanu za możliwie (z bonusami) nawet ok. 7 mln euro.
Bzdura. Z bonusami ma wynieść trochę ponad połowę tej kwoty.

Tekst dnia, http://milan.sportube.pl/aktualnosci/cz ... -9_46.html :
17:06 - Ciekawostka: Bojan jako bagaż podręczny wziął... Kule. Te, które ułatwiają inwalidom poruszanie się. Prezent powitalny dla Pato?
:rotfl:
Generalnie dobrą robotę chłopaki tam wykonują, dalej tam piszesz mete?

Jestem znany z nader optymistycznego podejścia do Milanu, od lat obserwuję bardzo krytycznie odbierane przez kibiców ruchy jako strzały w dziesiątkę, więc nauczyłem się, że muszę podchodzić z optymizmem do kolejnych ruchów Gallianiego, we wszystkich doszukiwać się jakiegoś drugiego dna.
W ruchu Bojana nie widzę nic pozytywnego. Mam nadzieję, że nie będzie dużo zarabiał, zajmie w składzie rolę Inzaghiego i odejdzie po sezonie, a inni będą grać dobrze za niego.
Dobrze to opisał mete - potrzebujemy defensywnego pomocnika, ofensywnego pomocnika, dobrze by było ściągnąć niezłego lewego obrońcę, dalej kogoś klasowego za Mexesa i może jeszcze jednego operującego piłką pomocnika, a dostajemy... Szóstego napastnika do kolekcji, przy czym w primaverze jest obiecujący Ganz i dochodzący do siebie Boateng (który miał operować między pierwszym a drugim składem już w zeszłym sezonie).
:(

Wróć do „Włochy”