Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 30 sie 2012, 11:32

Po przyjściu kilku odpadów w postaci Bojana czy niechcianego w Interze Pazziniego dzisiaj ma w końcu przyjść solidne wzmocnienie. Mowa oczywiście o De Jongu który na pewno da trochę jakości naszej najsłabszej od lat linii pomocy.

Ogólnie Wilmore twoich wypocin nie da się już czytać. Jak ty piszesz że Zapata czy Acerbi zastąpią Silve i Neste, duet który był z jednym najlepszych w europejskich klubach dodając że Acerbi i Zapata są lepsi niż włoch ( spadłem z krzesła, widzę że różowe okulary Cie nie opuszczają ) to ja nie mam pytań. Dodatkowo stwierdzasz że kadrę wraz z przyjściem De jonga ( to jeszcze nic pewnego ale Ty już go oczywiście dopisujesz do kadry) jest silniejsza niż rok temu :rotfl4: Niesamowicie będzie prezentować się linia obrony Abate-Zapata-Bonera-Antonini do tego co mieliśmy rok temu. W ataku będziemy straszyć kalecznym Pato i niesamowitym duetem Bojan-Pazzini. Ale oczywiście być może jakimś cudem jeden z nich wypali i Wilmore powie a nie mówiłem :?: Od początku twierdziłem że Bojan jest mega zajebisty...

Niestety po zakończeniu sezonu wielu z nas nie myślało o odejściach Cassano, Ibry i Silvy a każdy myślał że z tymi zawodnikami jeszcze solidnie wzmocnimy się w obronie i pomocy i będziemy mogli walczyć na arenie europejskiej. Tymczasem jesteśmy w dupie w praktycznie każdej formacji...

Wróć do „Włochy”