Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 30 sie 2012, 15:28

5 milionów to za dużo dla wiecznie kontuzjowanego zawodnika bez formy
Pokazał swoje bycie "bez formy" w sparingu z nami. Chciałbym, by reszta Milanistów była tak bez formy jak on.
Czyli z tego co piszecie wynika, że Kaka nie trafi z powrotem na SS ?? Czemu go nie spróbujecie wypożyczyć ?
1. Jednym z istotnych śladów prowadzących do transferu Kaki był brak obsadzenia jego numeru - jeszcze wczoraj krążyła informacja, że 22 jest wolna, a Bojan weźmie 27.
2. Oficjalnie nie próbujemy z powodów fiskalnych. Faktycznie wydaje mi się, że wersja Realfana jest prawdziwa.

Podejrzane dla mnie jest jeszcze to, że Gallianiego nie ma w Mediolanie. Zawsze, gdy Milan kupował istotnych piłkarzy, to Galliani leciał osobiście domykać negocjacje, chyba że był zajęty czymś innym. Do Manchesteru w sprawie Teveza leciał kilka razy, a dziś go tam nie ma, wysłał Braidę. Może coś jednak jest w tych plotkach o "grande colpo" ostatniego dnia okienka - obecnie przyjęta wersja jest taka, że chcemy zakontraktować De Jonga dziś, by jutro ogłosić jakiś transfer, dzięki któremu kibice wybaczą sprzedaż Zlatana i Silvy. Nie wierzę w to jednak - wydaje mi się, że maksimum możliwości transferowych Milanu wyznacza niechciany nigdzie i przez nikogo Kaka.

Wróć do „Włochy”