Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: nowok » 22 maja 2005, 21:17

wozny pisze:No i sam jesteś kibicem barcelony, ja np kibicuje Realowi. A wogóle większość szuka klubu jakiegoś dobrego z którym mógłby cieszyć się ze zwycięstwa i wogóle z ich sukcesów a w Polsce to mało będzie takich klubów.

ja jestem kibicem barcelony ?? napisałem ze sympatyzuje z barcą bo podoba mi sie ich gra, poprostu lubie ich oglądac bo grają teraz najlepszy futbol na świecie i nienawidze przereklamowanego realu... tu konczy sie moja przygoda z barcą, sercem jestem z Lecham Poznan i "nawet w drugiej lidze Lecha sie nie wstydze" :wink: a Ty własnie napisałes o takich małych dzieciach ktore podniecają sie przed telewizorem jak ich klub wygrywa a jak cos jest nie tak, jak ich "ukochany" klub zaczyna przegrywac to szybko zmieniają zdanie i utozsamiają sie z innym klubem ... ciekawe czy real miałby tylu kibiców gdyby niespodziewanie spadł do drugiej ligi.... pewnie wiekszosc bez żadnego żalu zmieniłaby klub na np. Barcelone .... wiec to nie są kibice tylko "dzieci". Nigdy nie doswiadczą prawdziwej radosci gdy ich klub po kilku latach spedzonych w nizszej lidze wreszcie awansuje. Umieją tylko udawac cwaniaków i narzekac na naszą lige, nie mając pojecia o tym jak trudno po wielu latach PRL-u doprowadzic polskie kluby do jakiegos normalnego, europejskiego poziomu. Pewnie, łatwiej załozyc szal realu i miec polską pilke w dupie !! moze najlepiej sie wyprowadzcie do hiszpanii bo w Polsce jest syf i wogole do dupy, naprawde zje***a jest ta polska młodziez :////

Wróć do „Hyde Park”