Podbijam. Mam dokładnie takie same odczucia, kiedyś ich lubiłem i programy, które tworzyli 2x45 itd. ale po pierwsze Kowalczyk jak tylko Barcelona weszła na szczyt całkowicie się skompromitował i powinien mieć jakikolwiek zakaz dyskutowania o piłce klubowej, jak chcą to niech go zapraszają na Reprezentacje. A druga sprawa jest taka, że tak jak mówisz robią z siebie alfę i omegę i jedynych sprawiedliwych którzą robią wszystko najlepiej i gdyby tylko ich ktoś posłuchał to by było wspaniale. Ok na tym też polega ich praca jako publicystów, ale przydałoby się jednak trochę pokory i znowu mogę tylko Ciebie powtórzyć to lizanie sięp o fiutach z Kowalczykiem, Świerczewskim czy Hajtą jest nie do zniesienia.
No ale przede wszystkim pierwsze co powinni zrobić to wywalić Kowalczyka z dyskusji o piłce klubowej. Lubię Kowala mam jego książke prosiłem o nią pod choinkę "parę" ładnych lat temu, ale sorry poziom zaślepienia i brak odrobiny obiektywizmu sprawia, że gość jako wierny fan jednego z zespołów w takich dyskusjach brać nie powinien.