Re: Tenis

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Re: Tenis

Post autor: szefu91 » 11 wrz 2012, 10:41

Ja wiem, że Stopa gdybał, zresztą sam przyznał, że to nie ma sensu, ale ja coś w tym widzę. Kolana Nadala siadają, Federer nieobliczalny i wygląda na to, że wielka czwórka dzieli się na dwójkę. Szlemy bez Szwajcara i Hiszpana wyglądałyby rzeczywiście bardzo średnio.
Morrow pisze:Murray skupił się tylko na przebijaniu bo to wystarczało
No nie do końca bo te 31 winnerów nie wzięło się znikąd. Ale zgodzę się, że przy normalnych warunkach Novak po raz kolejny by go pozamiatał.

IMO Bardziej Serbowi do formy z tegorcznego AO niż tego co grał rok temu. To był kosmos, przejścia z obrony do ataku - lepsze od samego Nadala, obrona właściwie kompletna, szalony return, forehand po krosie i oburęczny bekhend po linii. Znalazł się gość który potrafił go zatrzymać, ale sam DJokovic był wyraźnie ponad wszystkimi. W tym roku już tak nie imponuje regularnością, więcej błędów i co ważne - gorsza obrona. Anyway, naprawdę jestem zdziwiony, że nie potrafił tego wygrać w piątym secie. Nie do tego nas przyzwyczaił. Zatrzymywał wściekłego Nadala, a tutaj? Straszne błędy, pewnie przez pogodę, jednak to był najgorszy mecz w wielkim szlemie serba od czasów już niepamiętnych :shock:
Co do samego widowiska, imo nie było ono tak straszne. Kilka piłek genialnych, naprawdę, ale za mecz, chyba nawet tego sezonu uważam Tipsarevic - Ferrer.
Morrow pisze:Swoją drogą nie da się patrzeć na matkę Murraya. Straszna kobieta.
Na Murraya też nie mogę patrzeć. Matka to rzeczywiście typowa jędza się wydaje. Dziewczyna jedynie jak na brytyjskie standardy nawet niezła. Dlaczego większość WAGsów z czołówki jest blondynkami ? :D brunetki wybierają na kochanki?

Wróć do „Inne sporty”