Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelałunojedrzej pisze:Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
Ten Zlatan to jedno wielkie nieporozumienie.. byc moze ma troszke techniki w sobie , ale dla mnie to drewno , że strzlił w swojej karierze no przyjmijmy 4piekne bramki , które wcale az tak bardzo mi sie nie podobały , no ale niech zostanie że były ładne to nie znaczy ze z niego wielki gwiazdor.. to jakis absurd zeby dawac za niego az 70mln i to moj kochany klub , chcial popelnic taki blad i oby go nie popelnil ! ja za niego osbiscie bym nie dal nawet 20mln - dla mnie jest cienki nie widze w nim zadnego potencjalu , ma drewniane nogi , od czasu do czasu wyjdzie jemu jakis zwód którym podniecaja sie kibice nie znajacy sie na futbolu , choć nie nawidze barcy i ronaldinho to jednak uważam że to jest piłkarz kompletny , ktoś tutaj powiedział że Zlatan kiedys będzie od niego lepszy zależy w czym? chyba w wygrywaniu pojedynków główkowych !! mówie ja nie widze w nim nic rewelacyjnego , dla mnie jest cienki !! Niech tam dalej gnije w juve - w ogole nie wiem jak mogl trafic do takiej klasy zespołu..