Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 24 maja 2005, 16:26

Kuchar pisze:głupi, naprawde głupi temat :?

jestem polakiem i co? nie moge byc kibicem barcy, czy realu??? to jest zwyl\kle nabijanie postow w bzdurnych tematach :?
Możesz, tylko pytanie jest, co cię z nim wiąże. Nowok zakładając temat zastanawiał się co sprawia, że mogąc kibicować klubowi, z którym jesteś związany miejscem zamieszkania, możliwością dopingowania na żywo, wybierasz klub z górnej ale zagranicznej półki. Dla mnie to dosyć cienki powód, aby kibicować komuś z powodu jednego sukcesu, albo galaktycznej nazwy. Dla gościa z Krakowa, to jest nie do pomyślenia, że można więcej niż tylko sympatyzować z taka drużyną.

Jak na razie mamy trzy postawy
a) mała miejscowość bez drużyny z tradycjami
b) mieszkam w dużym mieście, ale kibicuję zagranicy nie dlatego, że nie jestem patriotą, tylko podoba mi się grzywa Nedveda, poza tym w Polsce jest niebezpiecznie itd. itp.
c) do której nikt się nie przyznał, ale jest oczywista, kibicuję zagranicy, bo mam 12 lat i mogę się dowolnie przerzucać bez konsekwencji

I zastanów się czy tematem do nabijania jest konkretna dyskusja, czy coś w stylu: "jaki jest twój ulubiony piłkarz".

Tyle. Poza tym Polak, Polaku.

Wróć do „Hyde Park”