Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6358
Kibicuję: 4rsenal

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 21 wrz 2012, 0:49

Witam po krótkiej nieobecności spowodowanej autostopowym wyjazdem (i pracą) we Francji. Cała ta przygoda miała finał we wtorek, kiedy to dużą część ciężko zarobionych ojro wydałem na bilet... na mecz 1 kolejki LM. Nie muszę chyba zdradzać o jakie spotkanie chodzi :boruta: Gra Arsenalu nie rzucała na kolana, sprawialiśmy wrażenie ociężałych, przemęczonych. Nie wiem jak z Perem i Carlem w obronie straciliśmy dotychczas tylko 1 gola w lidze. Verma także niepewny. Za to Vito :brawo: Wojtek czuje pewnie jego oddech na plecach. Na plus na pewno Gibbs za opanowanie lewej strony boiska (przechodził z obrony w atak co najmniej tak szybko, jak Czech Gebre-selassie na EURO). Bardzo ruchliwy Podolski, który zdawał się grać drugiego napastnika. Wspaniałe przeżycie i wielkie emocje, cóż mogę napisać więcej. Dodam, że to mój drugi mecz Arsenalu jakie dotychczas zaliczyłem. Pierwszy był jeszcze za łebka w Pradze, kiedy to rozkochał mnie w sobie Thierry Henry. Kolejny cel to Emirates...

I jeszcze malutka prośba. Muszę nadrobić zaległości, zatem wiecie może skąd mogę sciągnąć spotkania z Liverpoolem i Southampton? (może być torrent). :mrgreen: Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”