Ja zaobserwowałem dwie legendy tego forum.
Jedną negatywaną i jedną pozytywną.
Zacznę od tej negatywnej-to niejaki MAthiasek12.
Gdyby ktoś chciał sformułować encyklopedyczną definicję nabijacza,statsiarza,osoby która gdy nie ma nic do powiedzenia,ubiera ten fakt w słowa-to nie musiałby sie trudzić i wymyślac mądrych definicji.Wystraczyłobyu napisac nabijacz-Mathiasek12.
Do legendy przeszły jego jednozdaniowe posty,w których na prózno by można szukac jakiejkowiek interpunkcji,pisania nazw własnych z duzych liter.Dla Mathiaska coś takiego jak kropki,przecinki to było coś ,czego należało sie wystrzegać-pewnie według rozumowania,,Gdybym dawał kropki i przecinki ,istniałoby zagrozenie,że ktoś zrozumie co mam na myśli-nie-do tego nie mogę dopuścić!".
Do tego nick-Mathiasek12.Zawsze dziwili mnnie ludzie,którzy w swojej nazwie uzytkownika ,podają aktulany wiek.
Rozumiałbym podawać rok,np.Tomek1984 ,albo Maciek1985-taki nick nigdy sie nie zdeaktualizuje.
Natomaist nick z aktulanym wiekiem,szybko staje sie tak aktualny,jak aktulane jest teraz główne wydanie ,,Dziennika Telewizyjnego" z 1987roku.
Mniemam.ze kiedys Mathiasek ,zostanie odbanowany-załóżmy ,że za 30 lat-tak więc nieco dziwnie będzie wygłądała sytuacją,w któej 42 letni stateczny pan,bedzie płodził posty jako Mathiasek12.
Tyle na temat legendy negatywnej .
Legenda pozytwna-Major Legaue Soccer.
Kompeltne przeciwienstwo MAthiaska.Pisze tylko wtedy gdy rzeczywiscie ma coś do powiedzenia i gdy zna sie na sprawie,o której ma napisać.
Zawsze kompetentnie i rzeczowo opisuje dane zagadnienienie .Wyczerpuje temat do końca i nie robi offtopików.
Generalnie rzecz ujmując -jest to osoba która pisze nabardziej interesujące a zarazem najbardziej przemyślane posty.
Zawsze ciekwie i z uwagą mozna sie zagłebić w lekturze postów osoby MAjor League Soccer.
PZdr.