Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 20:10

radekutd pisze:
madrid_fan pisze:Gerrard w Manchesterze? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Kibice by go chyba zatłukli... Słyszałem ostatnio że C.Ronaldo jest łączony z transferem do Realu <ale to niestety tylko spekulacje>. Myślę że Ronaldo berdziej by się sprawdził w lidze hiszpańskiej niż angielskiej gdzie się nie preferuje aż tak technicznej gry.

Transfer Stevena do ManU jest bardzo prawdopodobny :twisted: A odnośnie C.Ronaldo, zaczął grać ostatnio bardzo dobrze. Pozatym piłka angielska ewoluuje na bardziej techniczną, przykład Liverpool. A tak pozatym w ManU jest jeszcze Heinze. Zawodnik techniczny i można powiedzieć objawienie sezonu. A chcą jeszcze Torresa kupić.

POZDRO!!!!!

Masz rację z tym że piłak angielska ewoluuje na bardziej techniczną ale nie jestem do końca przekonany czy się to sprawdzi... Liverpool świetnie sobie z taką grą radzi w LM ale w lidze angielskiej średnio to wygląda :/ wystarczy spojrzeć na chelsea - nie grają technicznie tylko długimi piłkami na wysokiego Drogbę i im się to opłaciło... mam nadzieję że taka piłka jaką preferuje Murinho się nie sprawdzi w przyszłym sezonie i wygra prawdziwa piękna piłka :) <ale się wymądrzyłem :P>

Wróć do „Anglia”