Niggaz pisze:Pisząc, że polska piłka prezentuje słaby poziom nie miałem na myśli usprawiedliwania się, że nie kibicuje Motorowi tylko ogólnie nie przyglądam się aż tak dokładnie temu wszystkiemu co się w Polsce z piłką dzieje.
Oczywiście wiem, widziałem Twoją wcześniejsza wypowiedz w tym temacie. Ale we wszystkich postach po dnie przemyka się zarzut, że polska liga jest za cienka, aby było warto psuć sobie nerwy. A tu przecież nie oto chodzi, żeby ciągle wygrywać, bądz być na topie.
Hmm, możliwe, że to za bardzo uprościłem, ale to nie zmienia faktu, że tego nie ma. Chociaż w większości dotyczy to małoletnich.Niggaz pisze:Przykład dałeś zdecydowanie zbyt brutalny. Twoja klasyfikacja fanów to tylko i wyłącznie Twoja sprawa ale takie szufladkowanie moim zdaniem to chyba zbyt prosty i uogólniający podział. Mogę być dla kogoś fanem drugiego sortu i nie ma to dla mnie znaczenia ale nie oznacza to, że jestem fanem na kształt przeciętnego 12-letniego Japończyka.
Kufa, takich boję się najbardziejnowok pisze:jestem nacjonalistą i sie tego nie wstydze
Żeby nie było, liczyłem, że uda mi się wywołać do tablicy ludzi z głównych miast, ale wała. Na razie tylko Infernus się ujawnił