Będzie ciekawie. Następny mecz w Capiral One Cup z katem Liverpoolu z początku sezonu, czyli WBA. Ciekawe jak potraktujecie ten puchar w tym roku, bo wydaje mi się, że WBA podejdzie do tego meczu na poważnie.
Poza tym czytając wypowiedzi kibiców LFC na innych forach można zauważyć, że pomimo miejsca w tabeli jesteście pełni optymizmu, a niektórzy nawet piszą o walce o pierwszą czwórkę.
A co do Sterlinga to gość wygląda na razie bardzo dobrze i wszystko wskazuje na to, że będzie świetnym skrzydłowym. Ale czasami tak bywa, że piłkarz gdzieś gaśnie, trafiają mu się kontuzję, albo odbija mu szajba. Przychodzi mi na myśl przykład Rodwella, który zapowiadał się na czołowego pomocnika ligi i reprezentacji Anglii, a w ostatnich dwóch latach jakoś wyhamował i przestał błyszczeć. Ale jego też nie wolno jeszcze skreślać i zobaczmy ile mu da przejście do City. A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy.
EDIT:
EDIT 2:Kelly na twitterze pisze:What I can say is its not the worst injury I've had, and for sure ill be fighting for my place next year when I'm back fitter and stronger!
http://www1.skysports.com/football/news ... ter-United