Mikusinski pisze:Drogba niewypalem!!??
Niewypałem jest Keżman, który nie strzelił nawet 10 bramek w sezonie, we wszytskich rozgrywkach. Drogba, świetnie aż tak nie gra w Chelsea, jednak strzelił w lidze 16 bramek, ale jednak Didier publicznie był rozgoryzcony swoją postawą w Chelsea w tym sezonie. Jednak jestem dla niego wyrozumiały, pierwszy sezon w zimnej i mokrej Premiership, to jest trudny okres, jednak Drogba strzelił 16 bramek w lidze, dołożył kilka w innych meczach, więc tak fatalnie to nie jest. Poza tym jak już wspominałem, Didier musiał słoneczna i piekną Marsylię, na zimny, mroźny Londyn.
Jednym słowem- Didier!!!Jesteśmy z tobą!!!!
A nie uważasz że Keżman dostał za mało szans? Drogba występował w każdym meczu w który był do tego zdolny <nie miał kontuzji> a trener Chelsea nie stawiał na Keżmana z prostego powodu - taktyka Chelsea opiera się na długich piłkach adresowanych na wysokiego napastnika który ją strąca do któregoś ze skrzydłowych <duff robben lub cole> a Keżman w PSV grał wysuniętego środkowego napastnika i nie grali długich piłek tylko krótko i kombinacyjnie... Pod koniec sezonu myślę że Murinho się delikatnie mówiąc zdenerwował na Serba który wypowiadał się w prasie że jeśli jego sytuacja w Chelsea się nie zmiani to odejdzie do innego klubu. To zaowocowało tym że nie siadał nawet na ławce w meczach które były "o nic" oraz nie poleciał na mecz do Korei. Ale niestety Chelsea już mnie przyzwyczaiła do tego że potrafi zniszczyć karierę niejednemu piłkarzowi więc nie jestem zdziwiony że Drogba i Keżman są następni. Jedyne czego życzę Gillardino i Adriano to żeby nie polecieli na kasę i ominęli Chelsea wielkim łukiem.Ale to takie moje skromne zdanie.