Re: Formula 1

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Formula 1

Post autor: majer13 » 28 wrz 2012, 10:36

Ależ się dzisiaj dzieje od rana w światku F1.
Perez oficjalnie został kierowcą wyścigowym w McL, a zespół ogłosił że jego partnerem będzie Button. Myślę że Sergio był możliwie najlepszą opcją jaka aktualnie była na rynku w przypadku odejścia Lewisa i myślę że ekipa z Woking będzie miała jeszcze sporo radości z Meksykanina który udowodnił w tym sezonie jak świetnym jest kierowcą ;)

Hamilton wyląduje zapewne w Mercedesie ... Czy to jest dla niego dobre rozwiązanie :?: Sam nie wiem. Z jednej strony nowe środowisko, nowi ludzie i dostanie pozytywnego kopa ale z drugiej czy Mercedes jest w stanie stworzyć bolid który będzie walczył o mistrzostwo :?: Mają chyba najlepsze zaplecze techniczne, kilku znakomitych inżynierów no i olbrzymie wsparcie finansowe więc myślę że z takim kierowcą jak Lewis powinni w przyszłym roku wskoczyć na international level.

Teraz jeszcze rodzi się pytanie za kogo :?: Są jak wiadomo dwie opcje:
1. Ta bardziej prawdopodobna - Schumi definitywnie kończy karierę i mamy duet Rosberg- Hamilton.
2. Rosberg odchodzi za Masse do Ferrari ( w co kompletnie nie wierzę) i zostaje duet Hamilton - Schumi

Wróć do „Inne sporty”