AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 1:25

Co mnie obchodzi posiadanie piłki ? Skoro nawet nie możecie gola strzelić :roll: Pewnie celowaliście w remis, ale Szewa wam przeszkodził...pamiętaj, żeby aby wygrywać potrzebny jest też dobry bramkarz, a Dida zdecydowanie był jednym z bohaterów tych derb.Co gdyby nie sędzia ? Nawet jeśli by uznał gola Cambiasso, to byłoby 1:1, czyli trzeba jeszcze strzelić 3 gole, a przy waszych atakujących 20 minut to za mało...
2. ten niby śmieszny dowcip o akcjach Interu....ZOBACZ JAK KTO GRA (a nie jakie ma wyniki) bo pajacu na serieA to ty się nie znasz za bardzo... :]
No jak kto gra ? Inter...popatrz ile ma punktów straty do Milanu, do Juve :lol: Wcale nie gra jakoś powalająco dobrze, a wprost przeciwnie...albo wygrywacie i was doganiają, albo początek macie słaby i gonicie rywali...goli to dużo strzeliliście, ale straciliście aż 10 więcej niż Milan.Znam się na Serie A, i to nie gorzej niż ty, ale przez ciebie przemawiaja puste slogany "inter jest lepszy"...argumentuj dlaczego !
bo pajacu na serieA to ty się nie znasz
Nie mów do mnie pajacu, bo nie jestem twoim ojcem :!:
3. Wole kochać klub który często remisuje, nie ma wielkich osiągów....ale NIECHCIAŁBYM PRZEŻYWAĆ TO CO TY TERAZ.....bo ten sezon to jest wasza WIELKA klęska....
Nie chcesz ? Ale przecież Ty to przeżywasz od 1998 :lol:
Skoro to jest nasz wielka porażka, to wy od zdobycia Pucharu UEFA ciągle takie notujecie... :wink:
buahaha....
Hmmm...pewnie przypominają ci się ostatnie osiągnięcia Interu w LM

P.S. Wcale nie mam nic przeciwko Interowi, ale mam nadzieję, że ma lepszych kibiców niż pan Kujon :roll:

Rozumiem, że zawsze jesteś przeciwko Milanowi, bo chce aby wreszcie ktoś was pomścił...
Nawet gdyby w finale grało Juve, byłbym za nimi, bo Serie A rządzi, chociaż w kontekście meczu z Dudkiem, byłbym za Polakiem...
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, 1:39 przez Uchi_, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Wracając Do Meritum”