AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 2:26

Kujon pisze:
Kujon pisze:AD.2

Nie chodzi mi o wyniki (co podkreśliłem) ale chodzi mi efektowność i jakość gry....w tym przebijamy Milan na łeb...

Dalej: Przeżywam porażki swojego klubu....ale nie takie jak ty wczoraj....bo stracić 3 gole w 7 minut to jest sztuka....

A wiesz dlaczego jestem przeciw milanowi ? to podam Ci główny powód:

ILE SPOTKAŃ WYGRALIŚCIE DZIĘKI BRAMKOM W 94 MINUCIE ?? (i nie mów że gracie do końca, bo takie brednie to sobie dzieciom wciskaj....)

Ja bym na twoim miejscu się nie odzywał i nie bronił Milanu w spotkaniu z Liverpoolem, bo niestety nakład szczęścia skończył wam się w półfinale....

Pozdro...

FORZA INTER !!
a i jeszcze jedno....jeżeli tak się śmiejesz z Interu za ich wyniki, gre itd to

PROPONUJE WŁĄCZYĆ TELEWIZOR NA PIERWSZE LEPSZE WIADOMOSCI :lol: POKAŻĄ PEWNĄ DRUŻYNE KTÓRA WYGRYWA 3-0 i PRZEGRYWA MECZ :lol: TO JEST DOPIERO ŚMIESZNE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A może ty włącz telewizor i sprawdź każdy kanał...ciekawe czemu nie ma na żadnym nic o Interze ? :lol:
W tym sezonie Milan przegrał, przegrał tak jak Juve dwa lata temu, pechowo i w karnych...Scudetto przegrał z Juve i raczej z tą drużyną, która bardziej na nie zaslugiwało...ale przynajmniej toczył walkę o pierwsze miejsce, i można sobie było robić, że je zdobędziemy...hmmm, a kiedy Inter odpadł z rywalizacji o mistrzostwo ? Ho, ho albo i wcześniej...

Efektownie ? :lol: Znów to powtarzasz, i znów doprowadzasz mnie do śmiechu...wszystko można powiedzieć o Interze, ale nigdy, że gra efektownie...toż to nudniejsze niż szachy...Nie bijecie Milanu pod względem jakości gry napewno...Milan to jedna z najlepiej poukładanych (oprócz Chelsea i Barcelony) drużyn w Europie i praktycznie nie ma w niej słabych punktów, ale zmęczenie sezonem dało się we znaki, i niestety w krótkim czasie dwa trofea przeszły koło nosa...obrona, obok Juve najlepsza w Italii, a obok Juve i Chelsea najlepsza w LM.Dida to bramkarz obok Ikera, Gigiego jeden z najlepszych w Europie.Taktyka dostosowana pod kontry, i być może jest w niej dużo catenaccio, ale kontry są zabójcze...Atak z środkowymi pomocnikami jest napewno lepszy od Interu...Co z tego, że macie takie gwiazdy ? Gdy Adriano ma formę to Martins jest słaby i odwrotnie...Milan grał do meczu z rewanżowego z PSV bardzo dobrze w obronie...Akcje Milanu, są mądrze rozgrywane, bo i Pirlo i Kaka to gracze z pomysłem...Może tylko skrzydła macie lepsze, ale wątpie...Seedorf i Cafu jak są w formie, to rywale Milanu nie mają zbyt kolorowo...

Ile spotkań wygraliśmy strzelając gola w 94 min. ? Dokładnie 3, czyli dokładnie tyle samo, co waszych porażek z nami...
I mówisz, że to nie jest walka do końca ? A wasz mecz, bodajże z Sampą, w którym przegrwaliście 0:2 a wygraliście w samej końcówce 3:2 to też nie nazwiesz grą do końca ?

Ty na moim miejscu długo nie będziesz, bo Inter długo w finale jeszcze nie będzie...a ja będe bronił Milan, bo mimo wszystko brakowało długość dłoni Dudka do zdobycia pucharu LM.
Pozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!
Dzięki Tomek :wink: wzajemnie :)
Hunter, Chłopaczek, Zaza czekam na Was :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”