Kujon pisze:a i jeszcze jedno....jeżeli tak się śmiejesz z Interu za ich wyniki, gre itd toKujon pisze:AD.2
Nie chodzi mi o wyniki (co podkreśliłem) ale chodzi mi efektowność i jakość gry....w tym przebijamy Milan na łeb...
Dalej: Przeżywam porażki swojego klubu....ale nie takie jak ty wczoraj....bo stracić 3 gole w 7 minut to jest sztuka....
A wiesz dlaczego jestem przeciw milanowi ? to podam Ci główny powód:
ILE SPOTKAŃ WYGRALIŚCIE DZIĘKI BRAMKOM W 94 MINUCIE ?? (i nie mów że gracie do końca, bo takie brednie to sobie dzieciom wciskaj....)
Ja bym na twoim miejscu się nie odzywał i nie bronił Milanu w spotkaniu z Liverpoolem, bo niestety nakład szczęścia skończył wam się w półfinale....
Pozdro...
FORZA INTER !!
PROPONUJE WŁĄCZYĆ TELEWIZOR NA PIERWSZE LEPSZE WIADOMOSCIPOKAŻĄ PEWNĄ DRUŻYNE KTÓRA WYGRYWA 3-0 i PRZEGRYWA MECZ
TO JEST DOPIERO ŚMIESZNE
![]()
![]()
![]()
![]()
A może ty włącz telewizor i sprawdź każdy kanał...ciekawe czemu nie ma na żadnym nic o Interze ?
W tym sezonie Milan przegrał, przegrał tak jak Juve dwa lata temu, pechowo i w karnych...Scudetto przegrał z Juve i raczej z tą drużyną, która bardziej na nie zaslugiwało...ale przynajmniej toczył walkę o pierwsze miejsce, i można sobie było robić, że je zdobędziemy...hmmm, a kiedy Inter odpadł z rywalizacji o mistrzostwo ? Ho, ho albo i wcześniej...
Efektownie ?
Ile spotkań wygraliśmy strzelając gola w 94 min. ? Dokładnie 3, czyli dokładnie tyle samo, co waszych porażek z nami...
I mówisz, że to nie jest walka do końca ? A wasz mecz, bodajże z Sampą, w którym przegrwaliście 0:2 a wygraliście w samej końcówce 3:2 to też nie nazwiesz grą do końca ?
Ty na moim miejscu długo nie będziesz, bo Inter długo w finale jeszcze nie będzie...a ja będe bronił Milan, bo mimo wszystko brakowało długość dłoni Dudka do zdobycia pucharu LM.
Dzięki TomekPozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!
Hunter, Chłopaczek, Zaza czekam na Was