olkowskiego sprawdze, slodowy niby nie jest zly ale ja potrzebuje jakiegos kozaka a kase mam bo po udanej grze w europie mam na koncie 19mln euro. przeszukalem juz prawie kurcze caly swiat i nic ale jeszcze poszperam. dziwi mnie po prostu czasem ze kolesie z klubow rumunskich czy szwedzkich nie chca do mnie isc bo przeciez moga sie latwo wypromowac u mnie no ale trudno.zawsze jest ruben bustos (choc nie tak wykokszony jak w poprzednim fmie gdzie byl chyba moim najwazniejszym zawodnikiem)czy tez czekaj lub jovanovic.jakos na razie dam rade. jesli chodzi o napastnikow to na poczatku nie mialem za duzo kasy wiec gral genkov potem kupilem lamine diarre a gdy pojawilo sie troche szmalu to kupilem neto berole i w drugim sezonie w 19 ligowych meczach nazbieral 21 goli a ponadto swietnie spisuje sie w LM wiec poelcam tego zawodnikaddemon pisze:Z Polaków - Olkowski,Słodowy - Pozatym Czekaj może grać na POJa na początku gry Górnikiem kupiłem Ghańczyka Emmanuel Anafri za 10 tys. € Teraz 5 sezon i jest blisko 30 trzeba będzie go sprzedać za ok 400 tyś ale zawsze to opcja tymczasowa
Ew. poszukaj jakiegoś new gena
Po 3 sezonach powinno już pare się pojawić
Kupiłeś może Argentynczyka Agustin Torassa ? U mnie jako LPK brakuje mu 30 bramek do Lubańskiego - najlepszego strzelca Górnika w historii także polecam - na początku wyrwałem go za 250 tysMój najlepszy zakup w FM 2012(choć gram tylko Górnikiem z racji braku czasu)