Liga niemiecka jest cienka! Aha! To Bayern przez przypadek wyeliminował Arsenal. Leverkuse przez przypadek wygrał 3-0 z Realem. Werder przez przypadek wygrał z Valencia. No cóż...radekutd pisze:W tym wszystkim chodzi mi poprostu o to,że liga niemiecka jest cieńka. Jest jedna drużyna-Bayern, która praktycznie na starcie ma mistrzostwa, a reszta jest dużo gorsza. Lepsze ligi: angielska,hiszpańska,włoska i francuska. Niedługo holenderska Was przegoni.
Teraz pan radekutd napisze posta w stylu: A Werder przegrał 7-2 z Lyonem! Czyli jest słaby! Bayern przegrał z Chelsea czyli jest słaby! Bayer przegrał z Liverpoolem czyli jest słaby!
A ja mam gdzieś takie wypowiedzi. Liga Angielska zostaje kupowana przez Ruskich i schodzi na psy. (Bez obrazy dla Arsenalu i Liverpoolu)
No dobra. A teraz takie pytanie: Kiedy Hiszpański klub ostatnio wygrał LM? w 2002 roku. A kiedy Niemiecki? w 2001 roku. Rok róznicy!
Teraz moja tabelka: (Chodzi o to, kiedy ostatnim razem klub z Włoch, Anglii, Hiszpanii i Niemiec ostatnio wygrał LM:
1999: Man Utd
2001: Bayern
2002: Real M.
2003: AC Milan
2005: Liverpool
2006: Wychodzi na to, że Niemiecki klub powiniem wygrać LM
Przypatrzcie się dobrze tej tabelce.