AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: sly_FCI » 26 maja 2005, 11:21

Mikusinski pisze:
serek408 pisze:
forzaROSSONERI pisze:łącze sie z wszystkimi kibicami Milanu w smutku :cry: :cry: :cry: jestem tak zalamana, mowcie co chcecie, w tym meczu bylismy lepsi, fakt ze troche za pewnie sie poczulismy w drugiej polowie, ale cala dogrywka nalezala do nas i ogolnie gralismy ladniej i lepiej w calej LM, nie tylko w finale.

najbardziej mi szkoda bylo Paola i Cafu, Paola z wiadomych przyczyn a Cafu biedny tak bardzo sie staral i najprawdopodobniej juz nigdy nie zdobedzie pucharu :(

jedyna pociecha to taka, ze to Liverpool wygral a nie np. Inter czy jeszcze gorzej Chelsea, kibicowalam Jurkowi w calej Lidze Mistrzow do wczoraj.

i tak wszyscy wiedza, ze to Milan powinien wygrac, byl po prostu lepszy, a takie skakanie w bramce kazdego by zmylilo, nie mowiac juz o tym, ze jak Pirlo strzelal to Dudek byl jakies 2 metry przed linia, ale dobra trudno, Milan powinien wygrac i tyle co mam do powiedzenia, pozdro dla wszystkich fanow Wielkiego Milanu, i tak jestesmy najlepsi
Trele morele. SMIESZNE SA TAKIE WYPOWIEDZI FANOW MILANU ktorzy nie umieja pogodzic sie z porazka w takim stylu. A jesli juz mowisz o tym , ze to Milan bardziej zasluzyl na zwyciestwo to przypomnij sobie mecze z Interem badz jeszcze lepiej z PSV. I co ?
Zaraz wejdzie Zaza i powie, że Milan jest najlepszym klubem świata, mecz powinien być powtórzony bo piłka była za śliska.
P.S Chociaz niektórzy kibice Milanu pogodziliby się z porażką :? :? :?
Zazy dawno nie widzialem, zreszta mnie tez nie bylo bo mi zasilanie, i kompa nie mialem... Ale tesknilem za tym zeby sie podroczyc z kibicami Milanu, a tu Zazy nie ma .......

Co do finału to LFC wygrali, bo potrafili sie lepiej skoncentrowac i wierzyli nawet przy stantie 3-0 ze wygraja!!

Wróć do „Wracając Do Meritum”