Zwała

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 26 maja 2005, 18:46

- Wy się w ogóle nie znacie na sporcie. Andrzej specjalnie upadł i czekał aż Brewster wejdzie na liny i skoczy na niego z dużej wysokości. Wtedy Andrzej by się odsunął, tamten by spadł na deski a Andrzej wbił by mu łokieć w plecy i strzelił by go z główki. Potem by zaczął go dusić. Tak to robią zawodowcy ale Brewster i sędzia są amatorami i według mnie powinni być zdyskwalifikowani.

- Mógł mu jeszcze przylać krzesłem po plecach jak Brester będzie próbować wstawać

- Taaa ciekawe na czym by siedział potem jakby uszedł z życiem do następnej rundy! Nie jest taki głupi jak myślisz.

- Usiadłby na krzesełku Brefstera...

- No właśnie, ja też czekałem na rozwinięcie akcji. Tylko się na początku Andrzejowi nie udało odbić od lin żeby Brewstera załatwić z rozpędu i się zaplątał trochę ale wiadomo - stres. A potem faktycznie ze strony Brewstera amatorszczyzna i widać że walka była ustawiona.

- Poza tym jak Andrzej był poza linami mógł się wmieszać w tłum i wejść na ring zza pleców Brewstera i go zaskoczyć.

- Nie jest źle. Przecież tak naprawdę to Gołota zajął w tym pojedynku bardzo wysokie, drugie miejsce. To tak jakby zdobył srebrny medal.

- Dla mnie Gołota wygrał tę walkę.

- Szkoda ze Adamczyk nie wskoczył mu pomóc, wtedy była by jatka przynajmniej za te pieniądze wydane na transmisje.

- A Brewster walczył nieuczciwie, bo powinien najpierw zastosować upomnienie słowne. Ale nie, od razu z łapami...

Mamy nową jednostkę czasową Jedna Gołota = 53 sekundy

- Czyli światło przebywa ok.164 000 km podczas jednej Gołoty.

- Prędkość światła to ok.300 000 km/s, więc światło w czasie jednej Gołoty przebywa 15 900 000 km.

- Jedno jest pewne, że Gołota jest szybszy od światła w padaniu na deski.

- Mała Gołota - 53 sekundy (odkrywca Brewster) dużo Gołota - 92 sekundy (odkrywca Lewis).

- Spoko już drugi raz chciałem zrobić sobie herbatę przed walka woda mi się dopiero po 2 Gołotach zagotowała
- Za 30 Gołot mam obiad.

- Jedna Gołota - jednostka czasu używana w dynamice. jest okres czasu potrzebny do tego aby siła F skierowana w kierunku ciała G spowodowała przemieszczenie się środka ciężkości cala G w kierunku na glebę.

- A mój Polonez jedzie 2,3 km na Gołotę

- A propo naszych komików, Daniec już raz Gołotę sparodiował po walce z Lennoxem. Po tej będzie mógł zrobić identyczny skecz.

- No nie zupełnie identyczny, chyba z trochę mniejszą zawartością jednostek czasowych liczonych w Gołotach (jakby nie było tamta walka była o 100% dłuższa).

- Przez czytanie tych waszych głupot autobus mi uciekł!!! A następny za 10 Gołot dopiero. Niech to!!!

- Teraz Runda będzie trwała 6 Gołot.

Powstają nowe przysłowia:

- Robota nie Gołota nie ucieknie.

- Nie kopie się Gołoty.

- Sodoma i Gołota.

- Zrobić z kogoś Gołotę.

- Tępy jak Gołota w ringu!

- Wybierać się jak Gołota po mistrzowski pas.

- Raz Gołocie śmierć.

- Patrzeć jak Golota na malowane wrota.

- Lepsza ubrana na dachu niż Gołota na deskach.

- Dziś dostałem jak Brewster od Gołoty.

- Co nagle to po Gołocie.

- Trzymaj się Endrju, od dzisiaj na znak Victorii podnosimy obie nogi do góry.

- Gołota przegrywa szybciej niż moja nagrywarka.

- Jaka jest różnica między Małyszem a Gołotą? Małysz dłużej leci niż Gołota walczy.

Wróć do „Hyde Park”