Re: Ekstraklasa w sezonie 2012/2013

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Re: Ekstraklasa w sezonie 2012/2013

Post autor: ddemon » 20 paź 2012, 15:08

cloner pisze:ddemon, mam gdzieś to, czy Tobie się podoba moje chwalenie o ciuchach. Jak chcesz to komentuj, zlewam to.
Taa...tylko to Ty ciągle szukasz napinki i jeszcze nazwałeś mnie internetowym napinaczem :roll: Naprawdę gówno Cię to obchodzi dlaczego nie chodzę na mecze itd...Może na jakimś już byłem a nie pisałem? :P Ja ostatnio mam mniej czasu nawet w tematach F1 nie udzielam się po każdym wyścigu,kwalu itd...Każdy ma swoje życie,swój krzyż także jeśli Ci nie pasują moje posty,moja osoba to nie czytaj je i po prostu zejdź ze mnie !!Bo nie wiem do czego zmierzasz tymi ciągłymi atakami na moją osobę,co chcesz udowodnić? Że jesteś lepszy ? Chcesz abym to przyznał na forum to mogę napisać w każdym razie tak jak napisałem - albo zmień nastawienie co do mojej osoby albo odwal się ode mnie raz na zawsze....Decyzje pozostawiam Tobie...

A żeby nie było że post znowu nie na temat to mecz za 6 punktów ale co by nie mówić oba zespoły grają taką nudną piłkę że nie zasługują na miejsce w ekstraklasie

Wróć do „Polska”