Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: nowok » 27 maja 2005, 0:29

Obserwator pisze:
Maju_FCI pisze:Liga Polska to jedno wielkie bagno i tak będzie jeszcze dłuuuugo dopóki rządzić nie zaczną jacyś kompetentni ludzie pokroju choćby Zbyszka Bońka...normalnie płakać mi się chce jak oglądam niektóre mecze w naszej lidze. Przecież to jest odrazu do wychwycenia czy mecz jest sprzedany czy nie.
Nie przesadzaj.
Liga Polska to bagno?To czym w takim razie jest Bundesliga?Bagnem do dziesiatej potegi.
To co dzieje sie u nas,to nic w porównaniu do tego co działo sie przez ostatnie 10 lat w Bundeslidze.Ostatnie aresztowania sedziów w Niemczech to tylko czubek góry lodowej.
A czy inaczej jest w Angli,Hiszpanii ,Włoszech?Nie.Wszedzie na swiecie jest korupcja wsród sędziów.
Takze nie rozumiem takiego gadania,,U nas to jest źle,wszyscy kradną i w ogóle Polska to najgorszy kraj na swiecie".Rozgładnijmy sie wokół-wclae u nas nie jest tak źle(przynajmniej jezeli chodzi o poziom sedziowania)-nie odbiegamy niczym od swiatowej sredniej.

zgadzam sie, nie tylko w Polsce jest ten problem.... moim zdaniem najbardziej przesiąknietą przez korupcje ligą jest serie A .... ale u nas tez nie jest najlepiej, przeraza mnie bezczelnosc niektorych sedziow, niedawno złapali Antoniego F. a juz w tej kolejce ewidentnie sprzedano mecz GKS-u z Odrą .... Gieksa spadła bo nie zapłaciła, bo nie sądze ze przypadkiem jest ze pada bramka dla Odry w 5 min doliczonego czasu i odrazu po tej bramce sedzia konczy mecz .... zgarnol zasłuzone baty od kibiców GKS-u ale pewnie zrekompensuje to sobie wakacjami na majorce .... za 100 tys moze odpoczywac i odpoczywac i jeszcze mu zostanie ... ale chyba dostał wiecej wkoncu to był mecz o utrzymanie ....ciekawe jaki jest cennik .... ja stawiam ze conajmniej 150 tys za utrzymanie dostał. Kto da wiecej ??

Wróć do „Polska”